More
  AcasăConfesiuniÎmpreună cu Lucky Studio, viitorul meu sună bine

  Împreună cu Lucky Studio, viitorul meu sună bine

  Atunci când am căutat un loc de muncă, am observat că se cer şi abilităţi de lucru în echipă. Ce am făcut în acest caz? M-am lăsat școlită de  fetele din Iași care știu cel mai bine acest lucru. Şi anume, modelele de videochat de la Lucky Studio. Cum? Ele m-au învăţat cum să fiu încrezătoare şi cum să fiu profesionistă.

  Acum, mă bucur de munca în echipă alături de alte modele de videochat. Pentru o echipă de succes, cum este Lucky Studio, este nevoie de o abilitate demonstrată.

  De ce viitorul meu sună bine? Lucky Studio este răspunsul

  De când am început să lucrez aici, am privit viaţa altfel. Nu mi se mai pare plictisitoare. Am găsit un scop. Am găsit ceva care mă animă şi pe mine. Am găsit ceva în care mă pot încrede. Am găsit confort şi am găsit prietenii. Sunt peste 12 de modele care lucrează, şi cu toate avem câştiguri de peste 300-800 lei pe zi. La acestea adăugăm bonusurile săptămânale.

  Pentru un loc de muncă bun, cum este în videochatul Lucky Studio, abilităţile de lucru în echipă pot ajuta la dezvoltarea carierei. Acum pot oricând să fiu promovată ca şi moderator de videochat. Viitorul de acum pentru mine înseamnă bani mai mulţi, timp plăcut, relaxare când doresc, excursii şi concedii de vară. Pentru toate acestea, Lucky Studio este răspunsul meu pentru o viaţă de lux. Ceea ce nu ştiau mulţi dintre voi este faptul că Lucky Studio acordă şi un timp pentru concedii, atât în perioada de iarnă, cât şi în cea de vară. Programul de concedii, la fel ca şi cel de lucru îl stabileşte fiecare model în parte.

  Lucky Studio mi-a spus să iau iniţiativa unui viitor mai bun. Ca şi angajator, Lucky Studio mi-a sugerat o mulţime de oportunităţi. Unele sună inteligent, altele sună bine din punct de vedere financiar, dar sună bine. Am ajuns să cred că multe din meritele mele se datorează studioului de videochat din Iaşi, Lucky Studio.

  Vânătoarea unui alt loc de muncă a încetat de când am intrat în echipa Lucky Studio. Să am parte de bani la zi, de şedinţe de cosmetică, de fotografii profesionale sau de transport în siguranţă, înseamnă ceva ce doar excelenţa Lucky Studio poate defini. Mi-am atins obiectivul: de a-mi schimba viaţa. Am găsit calea pentru un viitor mai bun. Şi tot aici am găsit locul în care îmi pot îmbunătăţi şi dezvolta noi competenţe. Pentru acestea şi multe altele, Lucky Studio este viitorul care sună bine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img