More
  AcasăDespre videochatLucky Studio mi-a oferit o mulţime de sfaturi de viaţă

  Lucky Studio mi-a oferit o mulţime de sfaturi de viaţă

  Îmi doream de mult să mai fie cineva care să aibă grijă de mine. Protecția și sfaturile bune le-am găsit când am început să lucrez la Lucky Studio, cel mai bun videochat din Iaşi şi din ţară.

  Pentru că este cel mai bun, am să vă spun şi ce m-a învăţat. În primul rând, m-a învăţat să am încredere în mine. Fiecare model care lucrează aici, şi sunt pentru 120 de modele, îmi spunea să cred în mine. Aşa a fost. Acum mă bucur că am urmat acest sfat. Am bani zilnic, transport sigur şi o mulţime de alte beneficii.

  Mai apoi, Lucky Studio îmi spunea să mă concentrez pe un singur scop. Acesta era un avantaj pentru a obţine succesul. Eu am numit-o perseverenţă. Programul flexibil de muncă mi-a dat posibilitatea să lucrez mai mult în weekend. Îmi era mie mult mai uşor. Nu simţeam singurătatea atât de tare. O mulţime de conversaţii cu partenerii mei online purtam. Nici nu ştiam când treceau orele de muncă.

  Nu doar pentru weekend se aplică acest principiu, al turelor de muncă. De fapt, Lucky Studio are un program flexibil pentru oricine. Se pot alege din oricare cele 6 ture de muncă. Două sunt de dimineaţă, două sunt de după-masă şi două de noapte. Indiferent de programul tău, ales de tine, ai parte de instrucţie. Cele mai bine pregătite profesoare şi moderatoare de videochat îți stau la dispoziţiei. Mediul online oferă o mulţime de lucruri pentru care merită să zâmbeşti. Cu Lucky Studio am învăţat să mă concentrez pe muncă. Acum, câştigurile mele depăşesc 800 lei pe zi.

  Însă, dacă nu vrei să optezi pentru un câştig din comision, poţi opta pentru un salariu garantat de 4500 lei pe lunaă Cum consideri tu. Eu am considerat că pot depăşi acest prag. Şi cu siguranţă am avut luni în care l-am depăşit. Mi-am permis o mulţime de lucuri, pe lângă cele finanţate de Lucky Studio.

  Nu am inclus partea de training. Am cele mai bune şi pregătite femei care să mă înveţe o limbă străină. Am parte de concedii anuale şi de vizite ale altor colaboratori sau parteneri de videochat. De exemplu, Lucky Studio colaborează cu Flirt4Free, care este lider  pe piaţă internaţională. Am aprimit o mulţime de sfaturi de viață de la ei. Am învăţat să am grijă de sănătatea mea. Am rămas productivă şi concentrată pe munca mea.

  Cu Lucky Studio am eliminat stresul. Bogăţia sau succesul nu înseamnă nimic, dacă nu ai şi sănătate. Acum, mănânc sănătos, fac exerciţii, merg la spa, la şedinţe de masaj şi dorm bine. Nu mă preocupă munca. Nu mă deranjează şi nici nu mă sună şefa. Acum am mai multă energie pentru a realiza şi altele pe lângă munca de model de videochat la Lucky Studio. Cu Lucky Studio şi ale sale beneficii îmi pot atinge orice obiectiv vreau.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img