More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio spune lucrurilor pe nume

  Lucky Studio spune lucrurilor pe nume

  Femeile care au ales să lucreze pentru Lucky Studio sunt norocoase. Aceasta este premiza mea de viaţă până acum. Ele îşi pot dovedi întotdeauna opinia şi sunt persoane puternice. Toate modelele care colaborează cu Lucky Studio fac tot posibilul pentru a se ajuta între ele, dar şi pe cei din jur. De multe ori, modelele de videochat uită de ele în timpul conversaţiilor. Se preocupă mai mult de partenerul cu care comunică, pentru a se asigura că acesta are tot confortul necesar. Fiecare admirator are posibilitatea de a observa caracteristicile unice ale unui model de videochat.

  Modelele de la Lucky Studio sunt ambițioase

  Un model care colaborează cu Lucky Studio este mereu dedicat muncii sale. În consecinţă este răspătit cu un salariu pe măsură şi cu bonusuri atrăgătoare. La finalul fiecărei săptămâni, un model are parte de o bonusare, în funcţie de ceea ce a acumulat în săptămâna respectivă. Unele bonusuri depăşesc şi valoarea de 2.000 lei. Fain, nu? Oricare ar fi camera pe care ar alege-o un model de videochat, acesta face ca totul să fie perfect şi la timp. Se asigură că este aranjată şi machiată înainte de a intra pe contul său de profil. Mai apoi, modelul care lucrează pentru Lucky Studio îşi asumă responsabilitatea pentru ceea ce comunică. Nu se teme să spună lucrurilor pe nume. Nici nu se sfieşte să fie naturală.

  Un model Lucky Studio are un bun simț al umorului

  Orice model care optează pentru un loc de muncă cu program flexibil şi bani mulţi, are un bun simţ al umorului. Ea, poate găsi orice situaţie amuzantă. Ea preferă să radă, decât să plângă. Aceasta este una din trăsăturile care o ajută să câştige cei mai mulţi bani. Unii parteneri de conversaţie se simt deprimaţi, însă un model de videochat va găsi întotdeauna noi moduri de a alunga tristeţea. Atitudinea pozitivă o face pe aceasta să fie sănătoasă şi fericită, indiferent de situaţie.

  Femeile care se ocupă de management la Lucky Studio sunt incredibil de grijulii față de modelele de videochat. Se gândesc la noi modalităţi de distracţie, de bucurie, totul pentru a spori confortul mediului de lucru. Orice decizie pe care o femeie de la Lucky Studio o ia este în cunoştinţă de cauză. Banii pe care îi câştigă într-o lună depăşesc salariul garantat de 4.500 lei. În funcţie de contractul pe care îi semnează, are parte de bonusuri de la 1.300 lei până la cel mai mare bonus, de peste 38.000 lei. Cu acest bonus, un model de videochat îşi permite o mulţime de servicii. Pofta de viaţă vine trăind, ceea ce înseamnă că şi Lucky Studio promite o viaţă plină de răsfăţ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img