More
  AcasăAngajari videochatDe ce sa ma complic cu alte joburi cand la Heylux am...

  De ce sa ma complic cu alte joburi cand la Heylux am tot ce-mi trebuie?

  Zilele in care fugeam pe la interviuri si incercam sa gasesc un job cat de cat decent in Iasi s-au terminat. Gata cu actele, cu hartogaraia, cu plimbatul – mi-am gasit jobul ideal la Heylux! Nici nu stiu acum de ce m-am complicat atat cu alte joburi in Iasi, cand puteam foarte bine sa aleg jobul de model de videochat de la Heylux.

  Bani castig in fiecare zi, programul de munca este foarte flexibil si pot avea si alte prioritati, sunt foarte destinsa si relaxata la locul de munca si am toate conditiile necesare pentru a face videochat la Heylux. Deci jobul de la Heylux are tot ce-i trebuie pentru a ma face sa lucrez aici. Nu-i lipseste absolut nimic, asta este cert. Este jobul pe care orice ieseanca si l-ar dori.

  Tu n-ai vrea sa stai 7-8 ore online pentru sume intre 300 si 800 lei pe zi?

  Orice domnisoara ar vrea sa stea pe net cate 7-8 ore si sa-i vina banii la fiecare sfarsit de tura, intre 300 si 800 de lei, asa ca la Heylux. Este cea mai usoara metoda de castig care poate exista pentru o femeie. Si gandeste-te ca este super usor sa faci videochat.

  Adica eu nu fac decat sa stau pe un scaun sau pe-o canapea, sa tastez si sa mai vorbesc uneori din voce in fata camerei si uite asa vin banutii. Nu trebuie sa fac munca de teren, nu trebuie sa stau in frig, sa suport galagie si agitatie, nu trebuie sa fac efort fizic, nu trebuie sa fac nimic. Trebuie doar sa fiu relaxata, iar mediul de munca ma si ajuta, fiind inconjurata numai de stralucire si amenajari spectaculoase la Heylux Iasi.

  Cine nu ar vrea asa ceva? Sa fim seriosi, ca toata lumea fuge de munca grea, mai ales femeile. Cu toate vrem sa fim aranjate si dichisite la locul de munca, dar daca trebuie sa speli si sa cureti sau sa stai in picioare toata ziua din cauza jobului, mai poti fi asa? Bineinteles ca nu! Ei bine, macar cu jobul de model de videochat de la Heylux poti fi asa.

  Castig cate 420 lei la Heylux doar pentru ca zambesc in fata camerei

  De fapt, la Heylux numai asa sunt mereu: aranjata, parfumata si eleganta. Pentru ca nu fac efort si n-am stres deloc, ci doar imi etalez frumusetea in fata camerei. Pentru asta ma bucur de cate 420 de lei zilnic la Heylux si n-am de ce sa renunt la acest job in Iasi prea curand. Este fix ceea ce-mi trebuie mie!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img