More
  AcasăHeyluxStresul dispare odata cu jobul la Heylux, unde castig zilnic intre 400...

  Stresul dispare odata cu jobul la Heylux, unde castig zilnic intre 400 si 1200 lei

  Probabil multa lume si-a dat deja seama ca sunt model de videochat, asa ca n-o sa ma complic prea mult sa explic ce inseamna acest domeniu sau de ce m-am angajat eu la Heylux. Poate acum cativa ani, oamenii s-ar fi aratat socati sa afle ca sunt model de videochat, dar acum cu totii stiu ca acest domeniu e cel mai avantajos.

  Si, bineinteles, cu totii stiu ca videochatul inseamna simpla socializare pe site-urile de videochat, cu diferiti admiratori online din alte tari. Sau, cel putin, asa e la mine, la Heylux, nu stiu cum e in alta parte. Iar motivul pentru care m-am angajat la Heylux, daca nu era deja evident, este cel financiar.

  Crezi c-ai o noutate ca la Heylux castig pana la 1200 lei zilnic?

  M-am angajat la Heylux Iasi pentru bani. WOW, ce noutate, nu?! :)))) Zici c-or fi fete in tara asta care se angajeaza ca modele de videochat pentru altceva… evident ca toata lumea vrea sa faca bani. Nu doar din videochat, ci din orice job.

  Diferenta e ca din videochat se castiga de n ori mai multi bani decat din orice alt domeniu, dar nu-mi bat capul explicand asta, lumea deja stie. Banii ca banii, dar oare de cati bani o fi vorba?!

  Deja e cunoscut faptul ca femeile iubesc banii, toata lumea ii iubeste. Si d-aia multe fete aleg joburi precum cel de la Heylux, pentru a avea bani. Dar stie cineva despre cati bani e vorba? Sau ce poate sa-mi aduca mie un job la Heylux, care la prima vedere poate sa para un simplu job?

  Poate sa para greu de crezut, dar spre deosebire de alte studiouri de videochat, eu castig la Heylux in fiecare zi pana la 1200 de lei. Banii mei, bani pe care ii primesc in mana dupa tura de munca. Deci nu bani castigati saptamanal sau lunar, bani castigati zilnic.

  Jobul la Heylux imi aduce tot ce vrea o fata de la viata

  Heylux e si cunoscut pentru asta, pentru faptul ca e singurul studio cu plata la zi. Cu acesti bani, pot sa-mi propun sa cumpar orice, ca pot. E doar o chestiune de timp, trebuie doar sa am rabdare. Dar in final obtin tot ce vreau. Si cum mereu mi-a placut sa mi se satisfaca poftele, normal ca iubesc jobul de la Heylux Iasi.

  Mai ales acum ca mi-am planificat cateva vacante de vara si o sa vizitez intreaga Europa cu buzunarul plin de bani. Fara stres, doar vacanta si relaxare… ADIO stres, bun venit o noua viata misto cu jobul de milioane de la Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img