More
  AcasăHeyluxLa Heylux am mai multe sanse de a deveni cineva in viata

  La Heylux am mai multe sanse de a deveni cineva in viata

  Cu greu poate o femeie in ziua de azi sa razbata, sa fie cineva in ochii celorlalti, sau sa fie apreciata pentru munca ei. Mai ales la ce salarii sunt, e foarte dificil ca o femeie sa ajunga departe, asa cum isi propune. Pentru asta e nevoie de un job asa ca acela de la Heylux, numai un asemenea job a putut sa fie conform cerintelor mele pana acum.

  Deoarece am vazut cat de importante sunt castigurile in societate. Nu neaparat pentru mine, dar in general, pentru orice pas as fi facut. Eu am fost o persoana mai simpla, mai modesta, dar asta n-a insemnat ca nu eram constienta de importanta banului. Banul deschide toate usile catre oportunitatile cele mai mari, toata lumea stie asta.

  M-am obisnuit repede cu Heylux, fiindca totul e de vis aici

  Si eu voiam sa ajung departe. Ca sa mi se deschida cateva usi, am avut nevoie de acesti bani. Chiar daca nu mi-am dorit mereu asta, cateva sacrificii pentru a ajunge unde-mi doresc n-au fost mare lucru pentru mine. M-am adaptat usor, pana la urma un job la Heylux este foarte placut.

  Nici nu poate fi vorba de cine stie ce adaptare ca model de videochat aici, pentru ca echipa de aici va face in asa fel ca fiecare model sa se simta ca acasa. Asadar, a fost in beneficiul meu sa ma angajez la Heylux Iasi, pentru ca in timp ce eu am castigat bani zi de zi din videochat, m-am bucurat si de conditii asa cum nu mai sunt in alta parte.

  Adaptarea vine atunci cand nu-ti place ceva anume, dar te conformezi. Ideea este ca la Heylux n-a fost vorba de asa ceva, fiindca faptul ca primesc zilnic sedinte de make-up, sedinte de infrumusetare la saloane, rasfat, ajutor, sprijin si un job la acre nu fac nimic decat sa tastez, a insemnat o placere.

  Cu castiguri saptamanale intre 3000 si 4000 de lei totul e mai usor

  De fapt, eu sunt cea care trebuie sa le multumeasca celor de la Heylux ca mi-au oferit sansa asta. La Heylux e exact invers, femeile ar face orice sa lucreze aici, deci nici vorba de adaptare, iti spun eu ca e placere.

  Iar ceea ce spun eu e cat se poate de real, cu videochatul intr-un asemenea studio e mai usor sa devii cineva. In momentul in care eu am in buzunar un castig zilnic de peste 500 lei si saptamanal intre 3000 si 4000 de lei, altfel sunt vazuta si respectata cand merg undeva si se stie si se vede ca am bani.

  Planurile mele de viata se rezolva mai usor cand am la dispozitie banii. Banii, avuti datorita jobului din videochat de la Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img