More
  AcasăDespre videochatJurnalul lui Melanie: libertatea propriului program

  Jurnalul lui Melanie: libertatea propriului program

  Un loc de muncă te condiționează din mai multe puncte de vedere. În primul rând, depinzi de acei bani câștigați, dacă nu ai și altă sursă de venit – și, să fim serioși, pe măsură ce înaintezi în vârstă, ai parte de tot mai puțin ajutor din partea altora. O altă problemă este timpul liber. Majoritatea oamenilor sunt blocați într-un birou de la nouă dimineața până după amiaza la cinci. Și să nu mai spun de cum pot sa fie unii șefi, mai ales dacă ești femeie.

  Din fericire, Lucky Studio Iași oferă o alternativă pentru toate aceste lucruri. Știu că despre siguranța pe care o simți pentru că lucrează doar femei aici, de la modele, la manageră, la make-up artist și soferiță a vorbit Scarlett în postarea precedentă, așa că vă invit să o citiți dacă vreți mai multe detalii, deoarece în acest articol vă voi prezenta un alt avantaj enorm la acestui studio de videochat: programul flexibil.

  Este destul de cunoscut faptul că Lucky Studio îți oferă posibilitatea să-ți faci, pe cât posibil, propriul program. În primul rând, tu alegi în care și în câte zile din săptămână vei veni la studio. În general, eu aleg mai multe zile, însă Scarlett vine între două și patru ori pe săptămână, iar alte colege, pe de altă parte, nu vin decât o dată pe săptămână. Asta pentru că studioul îți oferă șansa pe care niciun alt loc de muncă nu ți-l mai oferă, anume să lucrezi când vrei tu.

  Pe lângă acest lucru, chiar și când îți alegi câte zile pe săptămână vrei să vii, Lucky Studio îți mai oferă un avantaj: tu îți alegi tura. Programul de muncă este împărțit în câte trei ture: dimineața, după amiaza și noaptea. La rândul lor, toate aceste ture oferă mai multe variante de program. Pentru a vă explica mai bine: tura de dimineață poate să înceapă la șapte dimineața și dureză până aproape la ora trei după amiaza. Dacă nu ești foarte matinală, poți să începi de la ora opt dimineața, această tură terminându-se la patru fără zece minute.

  Tura de după amiază începe la trei după amiaza și se termină la zece noaptea, existând și varianta de a lucra de la patru după amiaza până la 11 noaptea – în general, aceasta este tura aleasă cel mai des de către Scarlett, pentru a se descurca și cu programul de la facultate. A treia opțiune este să începi la zece seara și să termini la 6:50 dimineața, sau să începi la 11 noaptea și să termini la 7:50 dimineața.

  Lucky Studio face ceea ce probabil niciun alt loc de muncă nu face: să-ți alegi singură tura care îți place cel mai mult. Ai posibilitea să lucrezi câte ture vrei tu într-o săptămână – după cum spuneam, chiar și una singură pe săptămână. De asemenea, ai șansa să îți schimbi tura, dacă dorești.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img