More
  AcasăConfesiuniImpresii despre jobul de model la Lucky Studio

  Impresii despre jobul de model la Lucky Studio

  Tinere, frumoase şi cu ambiţia de a câştiga – cam aşa aş descrie eu fetele ce lucrează ca modele la Lucky Studio, în Iași. Un studio de videochat renumit la nivel de ţară, care îţi oferă siguranţă, libertate, bonusuri neaşteptate şi şansa de a duce o viaţă mai bună. Asta este părerea mea, după 4 luni de când lucrez şi eu ca model Lucky Studio.

  Dau timpul înapoi şi mă gândesc acum cât eram de diferită înainte. Toate gândurile mele parcă începeau cu „Nu …” când trebuia să fac ceva pentru mine. Nu îmi permit perechea aceea de pantofi, nu îmi ajung banii să plătesc toate datoriile, nu pot ieşi în oraş (la invitaţia colegelor de facultate) şi aşa mai departe. Totul începea cu un „Nu”. Poate tot din cauza asta eram şi destul de abătută, o fată ştearsă care nu se evidenţia cu nimic. Am vrut să fac ceva pentru mine şi am luat decizia de a mă angaja la Lucky Studio, iar acest lucru s-a dovedit să fie o adevărată salvare.

  Pentru interviul la Lucky Studio nu eram „echipată” decât cu un zâmbet. Atât aveam. Hainele nu prea deosebite – altele nu îmi permiteam, pentru că … deh … viaţă de studentă – nu mă scoteau în evidenţă cu nimic. Ceea ce m-a încurajat foarte mult este că fetele cu care am susţinut interviul mi-au spus că sunt foarte frumoasă şi că trebuie să am încredere în mine, că am potenţial. Le-am dat foarte mare dreptate după nici o săptămână de muncă.

  Aşa este, m-am angajat şi am semnat actele imediat după interviu, chiar am vrut să testez dacă am acel potenţial şi chiar aşa a fost. Din ce auzisem şi din ce mi s-a mai spus la interviu ştiam că pot să câştig mult mai bine decât îmi imaginam, la acel moment în care mă aflam. Totuşi, după prima tură lucrată, portofelul mi s-a rotunjit cu suma de 368 lei. Ah, dacă ați ști ce bucuroasă am fost în acea zi!

  Ce am mai uitat să vă spun: m-am transformat din fata ştearsă şi nesigură într-o fată încrezătoare şi care ştie să îşi pună în valoare frumuseţea. Asta mai ales după ce am văzut ce pot să facă fetele de la make-up şi fotografele ce mi-au pus la punct portofoliul de model.

  V-am spus că la Lucky Studio lucrează doar fete? De la conducere şi până la modele, toate fete şi femei binevoitoare, prietene care te ajută oricând. Şoferiţele te aduc la studio şi te transportă înapoi, ai confidenţialitate, câştiguri mari şi bonusuri în bani şi servicii.

  Acum nimic nu mai începe cu acel „Nu”. Acum zâmbesc şi mă gândesc doar cum să fac lucrurile posibile. Lucky Studio mi-a schimbat atitudinea şi m-a făcut să realizez că pot face orice îmi doresc. O impresie despre Lucky Studio? Este şansa ta, ca fată dornică de mai mult, să realizezi tot ce ţi-ai propus!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img