More
  AcasăHeyluxDaca la Heylux vreau sa fiu prima la castiguri, primesc premiu si...

  Daca la Heylux vreau sa fiu prima la castiguri, primesc premiu si pentru asta

  Ca si cum n-ar fi de ajuns faptul ca la Heylux castig deja peste 400 de lei zilnic in fiecare tura de videochat, am primit bonus de angajare de peste 9000 lei cash, primesc saptamanal bonusuri pana la 9000 de lei SIIII am primit si la interviu 600 de lei, ma mai bucur si de un alt premiu. Vrei sa stii care e?

  Ei bine, daca ma straduiesc indeajuns de mult sa fiu modelul zilei, adica sa am cele mai mari castiguri de pe tura mea de videochat din acea zi, mai primesc premiu si pentru asta. Sau primesc premiu chiar si pentru locul 2 sau 3. Suma pentru locul I este de 2700 de lei, locul II 1350 de lei si locul III 450 de lei.

  Cum ar fi sa primesti zilnic un premiu de 2700 de lei?

  Inchipuie-ti cum este intr-o zi sa primesti drept premiu suma de 27 de milioane, PE LANGA banii castigati. Iar fiindca este o suma primita pentru locul I, iti dai seama ca ar fi un castig mare. Evident, peste 900 de lei castigati intr-o zi, iar pentru asta mai primesc si premiul pentru locul I.

  Iar asta ma duce si la un bonus saptamanal mare, pentru ca daca am castiguri mari intr-o saptamana, la sfarsitul acesteia se calculeaza si bonusul de performanta, intre 60 si 9000 de lei.

  Sunt multe sume, stiu, dar gandeste-te cat ar insemna sa castig eu intr-o saptamana. In 5-6 zile lucrate la Heylux ca model de videochat as ajunge sa am lejer mai mult de 4000 de lei daca ar fi asa.

  Inainte aveam si peste 3000 de lei castiguri fara sa primesc acest premiu, inchipuie-ti acum cu acest premiu cat de mult mi se maresc mie castigurile. Cine mai poate castiga mii de dolari intr-o singura saptamana?

  Pentru fiecare castig mare la Heylux eu sunt si premiata

  Aparent, numai ca model de videochat la Heylux Iasi este posibil. Nu ca model de videochat la modul general, pentru ca din cate stiu majoritatea studiourilor nici macar bonusuri de performanta nu ofera, de alea de angajare nici nu mai spun iar de castiguri… nu-s la fel ca la Heylux.

  Asa ca nici nu se pune in discutie sa se mai ofere si premii. Insa la Heylux eu sunt motivata indeajuns de mult prin acest lucru. Stiind ca daca-mi dau silinta sa iau macar locul III de pe tura mea de munca, mi-as dubla castigul din acea zi si plec acasa cu o gramada de bani.

  Unde Dumnezeu se mai intampla asa ceva? Sunt o multime de bani facuti din nimic! Asa noroc sa tot ai.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img