More
  AcasăDespre videochatLucky Studio- cum reușesc să am un venit de 15.000 lei lunar...

  Lucky Studio- cum reușesc să am un venit de 15.000 lei lunar în Iași

   

   

         Cat de mult îţi doreşti să oferi siguranţă şi confort copiilor tăi? Presupun că, femeie fiind, te îngrijorezi în fiecare zi ca familiei tale să nu îi lipsească nimic. Mai ales în ziua de astăzi, când evoluţia este cea care contează şi oamenii merg în rândul evoluţiei. Odată cu aceasta, merg şi toţi cei care au bani şi averi, lăsându-i pe cei cu condiţii mai puţine în urmă. Printre aceştia pot fi şi copiii tăi, care sunt deseori marginalizaţi de cei care au mai mult decât ei.

  Dacă ai vrea să opreşti asta, îţi trebuie un job care să îţi aducă tot ceea ce îţi trebuie pentru a îndeplini fiecare dorinţă a copiilor tăi. Cu acest gând am plecat şi eu din casă, în speranţa că îmi voi găsi un job prin care să ofer fetiţei mele totul. Într-un oraş nu atât de mare, am găsit cel mai important şi benefic job pentru o femeie din această ţară. Am găsit Lucky Studio, care s-a ocupat cu împlinirea mea personală şi profesională.

  Cum obţin 15.000 lei lunar din videochat

            Având deja 30 de ani, nu mă aşteptam să mai găsesc un  job care să îmi ofere prea multe avantaje. Nu spun că nu sunt prezentabilă, sunt chiar foarte elegantă, aşa cum trebuie să fie o femeie. Însă, angajatorii din ziua de astăzi caută mai mult tineri, iar eu nu prea mă încadram în cerinţele lor. M-am încadrat, însă, în toate cerinţele videochatului Lucky Studio din Iaşi, care s-a dovedit a fi un adevărat angajator în domeniu.

  Aceştia nu mi-au impus limite şi bariere, ci m-au primit în echipa lor cu braţele deschise, în ciuda vârstei meie. Chiar mai mult, m-au încurajat spunându-mi că am capacitatea de a avea câştiguri excelente. Şi chiar aşa a fost, pentru că la scurt timp de la angajare am început să observ că toate calităţile mele valorează mult.

  Câteva mici ajustări din partea celor de la Lucky Studio care s-au ocupat de aspectul meu fizic prin servicii de make-up, coafură, manichiură, schimbări de look şi alte lucruri au fost de ajuns pentru câştiguri desăvârşite. Lucky Studio mi-a garantat absolut toate aceste servicii, chiar şi transportul gratuit şi cursurile de limba engleză şi franceză. Ei s-au ocupat de tot, chiar şi de training-ul în Praga, prin care am învăţat despre videochat. Ascultându-le sfaturile, am început de la câştiguri de 400 de lei pe zi, şi am ajuns la 630 de lei acum. La sfârşitul lunii, mă bucur să scot de pe card sume peste 15.000 de lei, cu care îmi bucur fetiţa, care are acum orice vrea. Lucky Studio m-a salvat.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img