More
  AcasăJob-ul meuInterviul la Lucky Studio e ca o discuție cu prietenele, la o...

  Interviul la Lucky Studio e ca o discuție cu prietenele, la o cafea

   

   

         Cuvântul “interviu” poate stârni multe stări în interiorul unei persoane, mai ales atunci când aceasta îşi pune propune un scop pe baza jobului la care are interviu. De cele mai multe ori, emoţiile ne fac să dăm greş şi să pierdem o şansă unică. Emoţiile sunt bune, dar atunci când sunt puternice, nu oferă un cadru tocmai profesional.

  Mie mi s-a întâmplat de multe ori să am un blocaj la interviu, iar cei din urmă să-mi ia locul. Este simplu, nimeni nu are nevoie de persoane nesigure, însă nici nu stă nimeni să îţi ofere o şansă. O adevărată surpriză a fost, însă, interviul de la Lucky Studio pentru jobul de model de videochat. A fost ceva neaşteptat şi uimitor de liniştitor, încât m-a convins că nu există loc mai bun pentru mine.

  În mod normal, angajatorii îşi formează o părere şi după îmbrăcămintea pe care o afişezi. Dacă nu eşti cât mai elegantă şi office, nu prea se uită nimeni la tine. Dar la Lucky Studio am mers îmbrăcată într-o rochie de vară, lungă şi frumoasă. Aşa mă simţeam confortabil şi aşa am mers, pentru că era vară şi nu îmi doream să iau haine inconfortabile.

  Plăcerea a fost în momentul în care managera m-a primit cu o privire blândă şi mi-a zâmbit. Nu m-a privit deloc dezaprobator, m-a făcut să mă simt ca la o discuție cu o prietenă, la o cafea. În acest fel, am prins mai multă încredere în mine, deja nu mai aveam emoţii. Păşind prin interiorul Lucky Studio, am apucat să arunc câteva priviri prin toate încăperile.

  Sinceră să fiu, nu am mai văzut niciodată camere amenajate cu atâta bun gust şi stil. În alte cuvinte, erau camere amenajate special ca pentru femei. În mintea mea vedeam joburile la un alt nivel deja, pentru că am scăpat de birourile înguste sau gălăgia din clădirile mari. Acum, dacă mă angajam la Lucky Studio aveam propriul meu spaţiu de muncă.

  Ajunsă în biroul managerei, m-am aşezat pe canapea şi am fost servită cu o cafea. Managera, de pe partea cealaltă a biroului, mă privea duios şi îmi explica tot ceea ce eu întrebam. Aveam multe nelămuriri, dar ea avea răbdarea de a-mi explica totul. În mod normal, la un interviu eu eram cea întrebată, dar la Lucky Studio a fost diferit. Mi-a dat multă încredere prin faptul că mi-a permis să iau iniţiativă.

  Aşadar, cu câştiguri zilnice de peste 300 de lei, bonusuri până la 3.000 de lei şi bonusul de angajare de 10.000 de lei, am semnat la sfârşit contractul de angajare cu Lucky Studio. A fost, într-adevăr, un interviu plăcut care m-a convins că videochatul este ceea ce o femeie caută.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img