More
  AcasăHeyluxHeylux ar fi pe primul loc la nominalizarile celui mai bun job...

  Heylux ar fi pe primul loc la nominalizarile celui mai bun job din tara, daca s-ar face!

  Am avut zeci de joburi si-as putea sa mai am, dar niciunul nu se compara vreodata cu jobul de la Heylux, de aceea daca s-ar face nominalizari pentru cel mai bun job din tara, acesta ar fi castigatorul. Fara nicio indoiala, Heylux si-a dovedit deja ani la rand profesionalismul, nu doar fata de mine, ci si fata de sutele de fete care au calcat pragul studioului.

  Pentru ca desi Heylux nu este cel mai urias studio, au venit foarte multe fete sa se angajeze aici. Heylux face parte dintr-un grup numit Lucky Studio, in care sunt incadrate trei studiouri: Lucky Studio, Heylux si Preziosa. Si desi acestea au 20 si ceva de camere in total, au venit peste 120 de fete sa se angajeze aici.

  In 9 ani de activitate, experienta si-a spus cuvantul in castiguri

  Asta numai in ultimii ani, ca daca tin cont de toti cei 9 ani de activitate, m-as pierde in cifre. Atat de misto e sa lucrez aici, incat uneori am impresia ca nici eu nu merit sa ma aflu ca model de videochat in acest studio.

  Ca si eu mai dau gres, mai sunt lenesa, mai lipsesc de la munca, mai chiulesc :”> Eh, asa facem cu totii, nu e ceva demn de blamat. Nu zic ca nu-mi place la Heylux, iubesc enorm de mult jobul acesta. Mai mult decat as fi putut iubi ceva.

  Mai ales ca eu nici macar n-am prins drag de vreun job pe care l-am avut in trecut, jobul in videochat la Heylux este primul. Deci, mi-e drag sa vin aici, dar si mai drag imi este sa-mi petrec timpul in vacante, sa ma distrez. Cui nu ii place?

  Daca tot am bani si castiguri mai mari de 600 de dolari saptamanal la Heylux, macar sa fac ceva cu ei. Si de asta zic ca uneori poate nu merit, ca din cauza vacantelor mai lipsesc, dar faza e ca nimeni nu se supara pe mine.

  Heylux ma ajuta sa ma simt mai in viata ca niciodata!

  Fetele de la studio ma inteleg complet, stiu ca-s femeie si ca-s tanara, asa ca niciodata nu mi-au dat telefoane sa ma judece sau sa ma critice. Asa cum am vrut, asa a fost.

  Daca am vrut sa lucrez am lucrat, daca am vrut sa plec am plecat si tot asa. E mult prea bun acest studio cu mine, dar chiar il pretuiesc, desi n-arat mereu.

  Ce naiba, cum sa nu pretuiesc locul in care am castigurile vietii mele si-n care ma simt atat de bine? La cate avantaje imi ofera mie si celorlalte fete, Heylux merita sa fie pe primul loc in tara!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img