More
  AcasăAngajari videochatDatorita jobului de la Heylux, nu mai lucrez in Spania. Castig bani...

  Datorita jobului de la Heylux, nu mai lucrez in Spania. Castig bani in tara!

  Este ceva des intalnit ca majoritatea romanilor sa lucreze prin strainatate. In cazul meu, de exemplu, am 4 ani de experienta in Spania. Am muncit in gradini, sere, am fost si menajera, si vanzatoare si m-am saturat. Munca departe de casa m-a epuizat si m-a intristat, iar anul acesta am spus “Stop!” acestui stil de viata cu ajutorul jobului gasit la Heylux.

  Aveam nevoie disperata de un job in Romania unde sa castig macar 2.000 de lei lunar, pentru a nu mai fi nevoita sa tot plec in strainatate. Trebuia sa-mi ajut si familia, situatia financiara era mai dificila…probleme, stii si tu. Insa ajunsesem la un punct in care consideram ca banii castigati in strainatate nu merita efortul.

  Cu jobul de la Heylux castig mult mai mult ca in strainatate

  Ce castigam de pe urma lor? Sanatate si fericire nu aveam iar anii treceau. E de inteles de ce m-am angajat ca model de videochat la Heylux, pentru ca alta solutie nu aveam. Acum ca stau sa ma gandesc mai bine, cea mai buna solutie este jobul in videochat de la Heylux, de fapt.

  Mai bine nici ca as fi putut gasi. Am un loc de munca asa cum mi-am dorit in acest studio: e caldurica, e frumos, e liniste, am propriul spatiu de munca, ma pot desfasura in liniste cum imi doresc, lucreaza numai fete aici si sunt libera si respectata ca model de videochat.

  Nu stau sa obosesc de dimineata pana seara prin serele din Spania, pentru cativa euro acolo care-mi mancau sanatatea. Stau cateva ore, nu mai mult de 8 pe zi la Heylux, si nu 7 din 7, ci doar 5 zile pe saptamana, iar in timpul acesta am posibilitatea de a castiga asa cum nici in strainatate nu castigam.

  Am mai multe avantaje ca model de videochat decat la orice alt job in Iasi

  Ce ziceam eu 2.000 de lei lunar? Asta e vrajeala cu jobul de la Heylux. Castig cel putin 5.700 de lei lunar in videochat la studio. Mi-e mult mai convenabil asa, mai ales ca muncesc in liniste, fara ca nimeni sa ma bazaie la cap toata ziua. Si daca stam sa ne gandim asa, ce fac eu la Heylux pentru banii acestia?

  Tot ce fac este sa ma folosesc de voce, de zambet si de cateva cuvinte frumoase pentru a-mi atrage cat mai multi membri de pe site-urile de videochat. La cati ani am lucrat in strainatate, stiu eu cum sa “vrajesc” si cum sa vorbesc cu oamenii. Asa ca e fericirea mea sa fac asta! Nici nu as fi putut gasi un job mai bun care sa ma scape de munca in strainatate!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img