More
  AcasăHeyluxRegula nr.1 la Heylux: nu exista reguli, fiecare model e liber

  Regula nr.1 la Heylux: nu exista reguli, fiecare model e liber

  Tu nu te-ai saturat sa tot dai peste studiouri care impun reguli modelelor de videochat? Eu am lucrat intr-unul de acest gen si tot ce pot spune e : ewwwwwwwghhh, aiurea! Reveniti-va! M-am trezit eu intr-o zi ca primesc amenda ca m-am logat cu 5 minute mai tarziu. Pe bune?:)) Ar trebui sa mai treaca pe la Heylux, sa mai invete ce inseamna studio bun.

  Dupa experienta aia proasta, am crezut ca nu ma voi mai angaja intr-un alt studio de videochat vreodata. Pentru ca nu mi s-a parut normal sa mi se impuna atatea reguli. Eram pusa sa fac curatenie (nu doar la mine in camera) ci si pe holurile studioului si prin bai, ca cica fiecare fata are tura sa de curatenie. Sa intru neaparat la aceeasi ora online, sa nu intarzii, sa port anumite haine…

  Heylux e unic, alte studiouri nici nu se compara cu acesta

  Lots of bullshit, intelegi tu ce vreau sa zic. N-aveam voie sa ma exprim cum voiam, ma deranjau cu telefoane in timp ce eram in chatul privat sa-mi spuna ca nu vorbesc nu stiu cum, Doamneeee. Ce studiouri de nimic!:)) De-ar invata mai multi cum se face treaba de la echipa de la Heylux, bine-ar fi.

  N-ar mai fi fetele nevoite sa treaca prin experiente proaste. Doar pentru ca a fost vorba de studio videochat Iasi Heylux m-am angajat iar ca model de videochat, ca altfel nu mai pupam eu acest domeniu. Dar mi l-a recomandat o prietena si eu am incredere in prietenele mele.

  Si nu-mi pare rau ca am avut incredere, pentru ca se pare ca Heylux Iasi e printre putinele studiouri care stie cum sta treaba cu videochatul. Printre putinele profesioniste, adica. Pentru ca DIN PRIMA secunda in care am calcat in studio, mi s-a dat libertatea de a alege pentru mine.

  Castig bani cum vreau eu la Heylux, nu sunt reguli aici, sunt libera

  NU mi s-au impus reguli ca-n alte parti, ci mi s-a permis sa-mi aleg programul de munca, camera de logare, orele intre care lucrez, modul in care castig zilnic la studio (si se castiga intre 400 si 2000 de lei + bonusuri saptamanale de pana la 3000 de lei), cand vin si plec… orice, absolut orice am putut sa aleg.

  Nu stau sa insir o lista acum, insa gandeste-te ca mi s-a oferit libertate completa. Pot renunta cand vreau, pot schimba zilele de munca, turele cand am chef, pot veni cand am chef, sa vorbesc ce vreau eu, totul. Sunt absolut libera la Heylux, libera sa castig bani din videochat cum vreau eu. Asa da!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img