More
  AcasăPreziosaColaborarea in videochat cu Preziosa foarte profitabila pentru mine

  Colaborarea in videochat cu Preziosa foarte profitabila pentru mine

  Atunci cand m-am angajat la Preziosa Iasi, angajata am fost. Ce vreau sa spun cu asta? Pai cand am venit aici, am stiut ca ma voi angaja pentru o perioada cat mai lunga, nedeterminata. Deoarece e printre cele mai bune studiouri de videochat, alaturi de Heylux si Lucky. Asa ca atunci cand vii aici, e clar ca vii cu ganduri serioase.

  Majoritatea fetelor care vin la Preziosa iau in considerare un contract pe o perioada lunga, avand in vedere ca n-au ce sa piarda. Ba chiar mai mult de atat, avem numai de castigat daca alegem o perioada contractuala mai mare, pentru ca bonusul de fidelitate pentru aceste perioade ajunge pana la 14.000 lei cash.

  Majoritatea modelelor prefera sa lucreze cat mai mult la Preziosa

  Si cine nu vrea sa primeasca 140 de milioane in mana asa, pentru nimic? Ca nu fac nimic pentru a primi banii acestia. Decizia de a ma angaja la Preziosa oricum era luata, intelegi? Adica nu banii acestia din bonusul de fidelitate m-au convins. Asa ca sunt bine veniti acesti bani, mai ales cand n-ai nicio obligatie pentru ei.

  Chiar daca am primit acest bonus, plec si vin cand vreau de la Preziosa, nu ma leaga nimic de acest studio. Dar logic vorbind, de ce as pleca? Unde sa ma duc, la supermarket sa castig 1200 de lei? A, nu, scuza-ma, au marit salariile. Sa castig 1300 de lei lunar?:))

  Si un program pana la 10-11 seara, cu tot felul de client morocanosi, sa suport toate toanele lor. Cum sa nu… de ce as lasa Preziosa pentru asa ceva? Cand la Preziosa lucrez doar cateva ore intr-o zi, am camera mea proprie si nimeni nu ma deranjeaza. Dau drumul la muzica si-mi vad de treaba mea, stau online.

  Daca plec de la Preziosa si renunt la cei 8300 de lei, ce mai fac dupa aia?

  Asta iti zic, ca o colaborare cu Preziosa nu prea are finalitate in general, pentru ca toate fetele care vin, indiferent de cat si-au propus sa stea, observa ca au numai de castigat aici si, ca atare, raman aici. Asa cum am ramas si eu, pentru ca m-am tot gandit: cum ar fi sa las cei 8300 de lei castigati lunar, ce as face fara acesti bani, unde m-as duce?

  Apoi m-am gandit asa: eu la Preziosa am transport gratuit, banii astia multi in fiecare luna, conditii excelente de munca, un program perfect si zeci de alte beneficii. Clar raman aici. Tu ce-ai face in locul meu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img