More
  AcasăHeyluxIndiferent de castigul de la Heylux, imi primesc banii corect, pana la...

  Indiferent de castigul de la Heylux, imi primesc banii corect, pana la ultimul leu

  Astazi pot avea o zi proasta la Heylux si pot castiga sa zicem sub 400 de lei, sau pot castiga peste 400 de lei, SAAAU pot castiga pana la 2000 de lei. Rareori se intampla sa am zile proaste, in care castig sub 400 de lei, poate doar de 2-3 ori pe luna. Dar, indiferent de cat castig eu in acest studio de videochat, comisionul nu se va schimba si nu voi primi bani mai putini, spre deosebire de alte studiouri.

  Am aflat acum recent ca mai sunt studiouri care, desi promit modelelor un anume comision, ei mai retrag la plata cate un procent pentru nu stiu ce curatenie, pentru nu stiu ce servicii. Uite asa se trezeste modelul cu 35-40% din castigurile ei in mana. Si asta nu e tot, am mai aflat si ca platile nu se fac niciodata la timp si nici banii nu sunt aceiasi.

  Chiar nu conteaza cat castig la Heylux, imi primesc toti banii

  Trist, parerea mea, avand in vedere ca daca eu astazi castiga 401 lei, primesc si acel leu, sa stii. Il primesc, in primul rand, asa cum mi s-a promis: la fiecare sfarsit de tura. Deci nu exista intarzieri, amanari, plata se face intotdeauna corect la Heylux Iasi.

  Si nu numai ca primesc banii la timp, dar am mai spus ca-i primesc si pe toti. Pot avea zile bune sau zile proaste, comisionul meu este acelasi si banii ii primesc pana la ultimul leu. Din contra, ca la Heylux as putea sa primesc mai multi bani, niciodata mai putini.

  Adica desi am 50% din castiguri, pot ajunge si la 80%, avand in vedere ca se premiaza la fiecare sfarsit de saptamana castigurile din saptamana anterioara cu sume de pana la 9000 de lei cash. Nu pot sa-ti spun cat de tare ma bucura asta, mai ales ca am avut prietene care asteptau si cate o luna sa-si primeasca banii si atunci observau ca lipseau cativa.

  Heylux ofera bonusuri saptamanale, in timp ce alte studiouri ofera amenzi

   

  Imi povesteau ca studioul la care lucrau le luau cate 20-30, 50 de lei din castiguri, asa ca sa nu se observe. Dar fiecare ban conta, iar calculul in majoritatea studiourilor nu se face corect. Plus ca gasesc tot felul de scuze sa fure bani de la modele, impunand amenzi pentru intarzieri sau tot felul de taxe stupide.

  Vezi de ce e mai bine sa lucrezi cu un studio ca Heylux Iasi, de care stii sigur ca este profesionist si corect? Mai mult, pana si plata e la zi la Heylux, asadar s-a terminat cu lunile de asteptare pentru bani.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img