More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio își respectă toate modelele de videochat

  Lucky Studio își respectă toate modelele de videochat

   

         În semn de mulţumire pentru performanţele şi prestigiul aduse studioului, Lucky Studio se adresează modelelor sale, arătându-le că munca le este apreciată. „Ne mândrim să lucrăm cu cele mai bune modele de videochat, care s-au format alături de noi. Aceste modele, familia noastră, ne-au adus titlul de cel mai bun studio de videochat din ţară. Le respectăm pe deplin şi le preţuim, pentru că fără ele nimic nu ar fi fost posibil. Angajatele noastre sunt comoara noastră, de aceea le şi tratăm ca atare.”- conchide managera.

  Fie că este vorba de modelul zilei, modelul lunii sau alte premii, suntem mai mult decât onoraţi să lucrăm cu aceste fete care câştigă premii. Aceste premii sunt numai ale lor, însă asta nu înseamnă că noi nu ne bucurăm de performanţele lor. Pentru aceste performanţe, desigur că le premiem şi noi cu bonusuri şi diferite premii.

  În fiecare săptămână, oferim bonusuri între 300 şi 3.000 de lei, dar şi şansa de a merge în vacanţe. Dubai, Ibiza, Las Vegas, sunt doar câteva locaţii în care modelele au şansa să meargă ca şi răsplată a muncii lor. Vrem ca aceste fete să se simtă preţuite şi iubite, să vadă care este adevărata lor valoare, deoarece merită. Fetelor, Lucky Studio vă admiră şi vă iubeşte pentru ceea ce sunteţi!

  „Pentru că vă iubim, ne-am dorit dintotdeauna să vă oferim viaţa luxoasă şi confortabilă la care aţi visat, în care răsfăţul să fie la ordinea zilei. Desigur, pentru aceste lucruri, aţi avut nevoie de bani şi timp, pe care noi dorim să vi le dăruim din plin. Chiar dacă sumele pe care le-aţi putut câştiga la studio au fost între 300 şi 800 de lei, s-a putut mai mult. Ne-aţi dovedit că se pot câştiga şi 1.000 de lei pe zi, şi 2.000, chiar şi 5.000 de lei! Ne-aţi uimit cu aceste performanţe, această ambiţie şi voinţă fiind de apreciat şi demne de urmat pentru orice femeie. Cu aceşti bani care v-au umplut portofelul în fiecare zi, v-am dăruit şi timpul necesar să-i cheltuiţi. Ne bucurăm că suntem un studio tot mai dorit ca angajator pentru că oferim un program flexibil, la dispoziţia fiecărei fete.” – afirmă Claudia.

  Lucky Studio doreşte să aducă la cunoştinţa fiecărui model pe care îl are că le va fi mereu aproape cu aceleaşi tratamente de răsfăţ ca şi până acum, poate chiar mai bine. Pentru noi, nu este îndeajuns că vă oferim şedinţe de înfrumuseţare în fiecare zi, transport gratis, cazare, şi alte lucruri, pentru că ştim că meritaţi mai mult. De aceea, ne străduim în fiecare zi să vă mulţumim prin sute de avantaje. Libertatea, corectitudinea, discreţia şi respectul au fost la ordinea zilei, dar evoluţia este continuă aici. Din acest motiv, pregătim surprize în permanenţă pentru modelele noastre. Surprize de care se poate bucura oricine.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img