More
  AcasăHeyluxCate modele la Heylux castiga peste 400 de lei zilnic?

  Cate modele la Heylux castiga peste 400 de lei zilnic?

  Chiar n-ai fost niciodata curioasa sa afli cate din modelele de la Heylux castiga peste 400 de lei zilnic? Sigur ai vazut prin Iasi afise cu Heylux peste tot, despre castigurile intre 400 si 2000 de lei in fiecare zi. Toate iesencele stiu asta, dar oare niciuna nu sa gandeste cate modele chiar castiga peste 400 de lei in fiecare zi?

  Eu m-am intrebat de multe ori, voiam sa stiu daca voi fi intr-o zi model la Heylux si voi castiga si eu banii acestia. Voiam sa stiu daca sunt capabila sa ii castig pana si eu. Si eram curioasa de fetele de aici, sa le cunosc, sa vorbesc cu ele, sa le intreb cum castiga banii acestia, DACA ii castiga.

  Pana si la interviu la Heylux am primit 600 de lei

  Cu castigatul nu a fost o problema. La interviu mi s-a permis sa vorbesc cu cateva fete si am constatat ca intr-adevar chiar se castiga sumele despre care tot se vorbeste, deci banii n-ar fi fost o problema. Mai ales ca mi s-a oferit si suma de 600 de lei la interviu la Heylux.

  Asa ca banii ar fi ultima problema a acestui studio, din cate am vazut. Mai mult de atat, se ofera pana si bonusuri de angajare de la 1000 pana la 13000 de lei cash, depinde de contractul semnat cu studioul. Daca e pe perioada mai lunga, bonusul e mai mare.

  Asadar, ma indoiesc ca studioul acesta ar avea vreo problema cu datul banilor modelelor. Tocmai, ca studioul parca iubeste sa ofere bani modelelor, pentru ca a mai creat si un sistem de bonusare saptamanal, prin care fetele primesc intre 60 si 9000 de lei.

  Bonusurile mari si castigurile sunt pe bune pentru orice model de aici

  As crede ca studioul iubeste sa ne premieze pe noi, modelele sale. Si cand am vazut aceste lucruri, cand mi s-au prezentat la interviu si apoi mi-a fost confirmat de fete, nu m-am mai intrebat cate fete castiga peste 400 de lei zilnic la Heylux.

  E clar ca toate fetele au castiguri mari in fiecare zi, ca nu vorbim de orice studio, vorbim de cel mai bun studio de videochat din Iasi. Daca nu s-ar castiga bani frumosi aici, fetele n-ar mai veni in numar asa mare. Plus ca studioul e creat in asa fel incat sa ajute fetele sa aiba castiguri mari, pentru ca e super luxos si rafinat.

  Asadar, in caz ca te intrebai, orice fata care vine la Heylux va fi ajutata sa aiba mereu peste 100 de dolari in fiecare zi. 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img