More
  AcasăHeyluxAm cumparat un ceas de 1.400 lei cadou iubitului meu. Jobul la...

  Am cumparat un ceas de 1.400 lei cadou iubitului meu. Jobul la Heylux m-a ajutat!

  Orice fata isi doreste sa aiba intr-un punct al vietii o relatie frumoasa cu un baiat, pe care sa o mentina mereu la fel de frumoasa. Stiai ca uneori si gesturile materiale conteaza? La inceput poate nu, dar dupa ani de relatie, am constatat ca acestea pot sa-ti bucure partenerul. Eu, de exemplu, m-am angajat la Heylux si am inceput sa castig atat de multi bani, incat n-o sa-ti vina sa crezi ce cadouri ii cumpar prietenului.

  La inceput el spunea ca nu vrea cadouri si atentii, ca-i este de ajuns sa fie cu mine. Si chiar asa a fost. Dar, dupa un timp, am vrut sa mai schimb anumite aspecte in relatie. Asa ca m-am angajat ca model de videochat la Heylux, sa schimb si situatia financiara, dar sa am parte si de o experienta diferita.

  Ceasul Diesel de 1.400 lei a fost din banii castigati in prima saptamana

  M-am gandit c-o sa ma ajute si pe plac profesional, nu numai sentimental. Ce vorbesti… Cand i-am pus in mana iubitului meu ceasul Diesel de 1.400 de lei pe care i l-am cumparat din banii castigati in prima saptamana de videochat la Heylux, crezi c-a zis nu? HA!

  A luat ceasul cu atata bucurie, nici nu stiu de unde a rasarit toata bucuria aia. Ii straluceau ochii de zici ca erau stele!:)) Asa fericit era, nici nu pot descrie. Isi dorea de mult un ceas, dar 1.400 de lei insemna mult pentru noi inainte.

  El avea un salariu de 1.140 de lei, normal ca era mult. Costa mai mult decat intregul lui salariu. Si-si dorea multe alte lucruri, dar din cauza ca nu erau bani, ne limitam. Si tu stii ca asta dauna relatiei? Limitarea asta in bani. De-asta am si discutat cu el sa fiu model de videochat la Heylux, sa mai schimb din aceste lucruri.

  Pot castiga bani la Heylux foarte repede si usor. E jobul perfect!

  Chiar imi este de mare folos acest job, nu stiu cum sa spun. Dar n-am castigat niciodata bani mai repede si mai usor cum ii castig acum in videochat. Partea misto e ca am posibilitatea sa-mi rasfat altfel iubitul.

  Stiu ca n-am nicio obligatie, dar tu n-ai vrea sa-ti vezi iubitul zambind? Normal ca a vrea! Cine nu vrea, sa fim seriosi. Eu n-am ce pierde, jobul de la Heylux ma ajuta sa devin o femeie mai pe picioarele mele, mai puternica, si ma ajuta si cu situatia financiara si relatia mea. Deci, e perfect!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img