More
  AcasăHeyluxLa Heylux, ai libertatea sa renunti oricand la jobul in videochat

  La Heylux, ai libertatea sa renunti oricand la jobul in videochat

  Multe studiouri de videochat sunt in competitie si toate ofera cate ceva, nici nu stii ce sa alegi. Dar, cand vine vorba de calitate, e mult mai usor de ales, pentru ca sunt studiouri precum Heylux care fac diferenta. Si nu, nu incerc sa ridic acest studio in slavi, ci sa spun un adevar.

  Pentru ca stiu cum e, am mai lucrat intr-un studio inainte de Heylux Iasi si-am avut o experienta tare neplacuta! Mi-am zis ca n-o sa mai fiu model de videochat niciodata. Dar cu Heylux si locul de munca de aici am ajuns sa-mi schimb parerea, lucru pe care acum il iubesc.

  Daca te razgandesti, poti sa renunti la videochat

  M-am razgandit in momentul in care am vazut ca Heylux ofera sansa modelelor de a vedea daca le place la studio sau nu. Majoritatea studiourilor nu fac asta… De fapt, ce spun eu “majoritatea”. Niciun studio nu face asta! Toti te iau si te intreaba daca vrei sa lucrezi si dupa daca nu-ti place, nici ca nu-i mai intereseaza.

  Spun ca tu ai ales asta si nu e vina lor. Si uite asa apar unele problemute, de care si eu am avut parte la vechiul studio. Voiam sa plec, dar cei de acolo ma invinuiau pentru anumite lucruri. In fine, nu intru in detalii ca nu e frumos, dar cert e ca la Heylux a fost diferit.

  Mi s-a spus chiar de la interviu ca am sansa sa aleg ce-mi place. Ca pot lucra 2-3 zile, sau mai mult pentru a vedea daca-mi place atmosfera, studioul, colegele, banii. Si, daca nu mi-ar fi placut, pur si simplu nu lucram si gata. Adica nu mi se oferea un contract din prima si aia e.

  Ce alt studio se mai poate compara cu Heylux si castigurile de aici?

  E frumos ca la Heylux am putut lucra de proba, am putut sa vad cum este videochatul cu adevarat. Si chiar daca dupa acele zile plecam si as fi castigat ceva banuti in zilele lucrate la studio, mi-as fi primit banii in mod corect. Alt studio nici macar nu m-ar fi bagat in seama.

  In schimb, la Heylux am avut privilegiul de-a ma bucura de un adevarat rasfat. Aici nu m-am mai simtit ca o angajata, ci mai mult ca parte dintr-o familie, o comunitate. Sunt tratata regeste, primesc orice-mi doresc la Heylux si nimeni nu ma trateaza cu superioritate. Fetele de aici sunt toate egale. Cu toate putem castiga intre 400 si 2000 de lei zilnic. D-asta iubesc acest studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img