More
  AcasăPreziosaSingura grija de acum la Preziosa e daca sa merg la Paris...

  Singura grija de acum la Preziosa e daca sa merg la Paris sau in Dubai

  In mod normal, daca te apuci acum sa intrebi oamenii pe strada care sunt grijile lor, o sa primesti o multime de raspunsuri care mai de care. O sa auzi de probleme de sanatate, o sa auzi de probleme cu banii, cu jobul, cu copiii, dar nu o sa auzi vreun om sa se planga ca nu stie unde sa mearga in vacanta! Stiu, suna absurd si poate putin ignorant din parte mea, dar daca asta e realitatea mea la Preziosa?

  Asta e singura mea grija, ce sa fac? Daca asa am avut eu norocul in viata, sa ma angajez la cel mai discret si dragut studio de videochat din Iasi si sa am banii, sa n-am nicio grija… crezi ca in trecut eu n-am avut griji? Oho, am avut si eu destule.

  De ce crezi ca sunt la Preziosa, in primul rand? Sunt aici tocmai ca vreau sa evit sa mai am griji si probleme vreodata in viata asta. Bineinteles, situatii neprevazute o sa mai apara din cand in cand, dar stiu ca atata timp cat voi lucra la Preziosa, acestea se vor rezolva.

  Si da, asta e grija mea in momentul actual. Planuiesc cu prietenele un Revelion de senzatie si nu stiu unde sa mergem, ne gandim daca sa alegem Paris sau Dubai. Dar acum fiindca stii ca-s model de videochat, sa nu te gandesti ca-s toata numai o fita, ca o mini vacanta de cateva zile la Paris este maxim 1000 de euro, iar la Dubai putintel mai mult.

  Ca doar nu merg sa stau o luna. Deci, nu ma dau mare sau ceva, e doar o vacanta normala. Dar chiar si asa, cati oameni cu salariu normal isi pot permite asta in Romania? Eu asta incerc sa evidentiez, faptul ca nu ne permitem nici o banala vacanta la mare, daramite un city-break la Paris, care nu ar trebui sa fie scump pentru noi, romanii.

  Dar, din pacate, cu salarii de 12-13 milioane, totul ni se pare scump. Asta am vrut eu sa inchei, viata asta in care totul are limite si bariere, in care la fiecare pas spuneam “nu am bani”, sa pun capat acestei vieti toxice si sa incep alta, in care singura mea grija sa fie unde sa ma mai distez week-end-ul acesta.

  Si am reusit. Pentru ca asta am vrut si pentru ca asta mi-a oferit Preziosa cand m-a angajat si mi-a dat sansa sa am si cate 2000 de lei castiguri zilnice si vreo 7200 de lei bonusuri saptamanale din partea studioului ;;).

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img