More
  AcasăLucky StudioVacanţă în Grecia şi alte suprize făcute mie

  Vacanţă în Grecia şi alte suprize făcute mie

  Sunt o femeie independentă. Pot spune că sunt o femeie pentru că am un job, mă întreţin singură şi sunt pe cont propriu de ceva timp. Sunt mulţumită de mine şi fericită cu ceea ce fac. Dar vă veţi întreba ce anume fac eu ca să îmi câştig existenţa. Ei bine, sunt model, model de videochat la Lucky Studio Iaşi. Iubesc ceea ce fac şi deocamdată nu mă văd în altă parte.

  Aici am parte de nenumărate beneficii, îmi fac surprize mereu şi le muţumesc şi celor din jur că m-au ajutat şi nu m-au condamnat pentru ceea ce fac şi pentru stilul meu de viaţă luxos. Spun luxos pentru că îmi permit multe lucruri pe care un om normal nu şi le-ar permite dintr-un salariu minim sau mediu pe economie în România. În România este mai greu cu munca, însă odată ce m-am prins de jobul de model de videochat, cu greu m-am mai lăsat convinsă să fac şi altceva.

  Nu este vorba că nu îmi place să fac şi altceva, că nu am hobby-uri sau că ies cu prietenii, nu mă văd cu familia şi nu învăţ în permanenţă, pentru că încă fac aceste lucruri. Programul meu de muncă presupune a lucra în ture alese în funcţie de preferinţele mele, avantaje nenumărate din partea angajatorilor şi un salariu foarte motivant plus bonusuri din activitatea zilnică.

  Aşadar, haideţi să lăsăm la o parte formalităţile şi să vă spun despre cum voi merge eu în Grecia în această vară şi cum am reuşit să îi ajut pe ai mei să îşi construiască o căsuţa doar a lor practică şi utilată exact cu cele necesare. Chiar dacă spun asta în mediul public, nu îmi este ruşine. Nu am fost mereu aşa, nu am avut bani şi nici familia mea, dar de reuşit tot am reuşit în viaţă, pentru că m-am ambiţionat, am decis să nu renunţ la mine şi la oameni şi am mers pe drumul meu.

  Din Moldova am venit în România, în Iaşi mai exact, şi mi-am găsit de muncă de îndată ca model de videochat la Lucky Studio Iaşi. Fetele şi femeile de aici sunt ca familia mea, m-au ajutat, m-au îndrumat şi m-au făcut foarte fericită. Banii pe care i-am tot încasat în toţi aceşti 2 ani de când lucrez aici i-am investit în materiale şi în plata meseriaşilor care au lucrat la construirea casei alor mei din Chişinău.

  În acest an însă, am dorit să îmi fac şi eu o surpriză şi să îmi planific o vacanţă în Grecia, ceea ce am şi făcut, dar nu singură, ci alături de iubitul meu care ştie ce fac şi este mândru de felul în care îmi administrez banii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img