More
  AcasăHeyluxFara jobul la Heylux n-as sti ce inseamna confortul 100%

  Fara jobul la Heylux n-as sti ce inseamna confortul 100%

  Confortul unei vieti frumoase mi-a fost dat pana acum mereu in limite de masura, niciodata complet. Daca aveam ceva anume, imi lipsea un alt lucru, nu puteam spune vreodata ca este confort 100%, pentru ca inca erau multe lucruri pe care mi le doream, si pe care nu le-am obtinut ani la rand, din pacate. Daca n-ar fi fost Heylux, n-as fi stiut nici pana acum ce inseamna o viata plina de confort.

  E si normal sa fi fost asa inainte sa fiu model, pentru ca dintr-un salariu minim sau mediu care se ofera la noi in tara n-ai cum sa nu te limitezi. Automat te limitezi prima data la prioritati, iar daca mai raman ceva bani si pentru alte lucruri, bine, iar daca nu, nu. Cam asa functioneaza lucrurile cand sunt putini bani.

  Toate joburile ar trebui sa semene cu acesta si lumea ar fi mai happy

  Spre norocul meu, jobul de la Heylux nu este un job unde sa se castige bani putini. In mod normal, dupa parerea mea ar trebui ca toate joburile sa fie mai mult precum cel de la Heylux, cel putin din punctul de vedere al veniturilor. Dar de unde? La Heylux un model castiga in medie peste 5000 de lei lunar, lejer.

  Cand vreodata in Romania vor primii romancele 5000 de lei lunar? Nici ca director nu cred ca se dau banii acestia, daca e s-o luam p-aia dreapta. D-aia sunt si nevoiti multi oameni sa fure. Dar eu nu-s genul de fata care sa fure sau sa faca magarii.

  Am vrut bani cinstiti, dar sa fie si multi. Ca pot munci pentru bani cinstiti oriunde, dar cate din acele locuri imi vor aduce salariul dorit? Am ales Heylux tocmai fiindca eu consider ca videochatul e un job demn si perfect pentru o femeie.

  Avand in vedere si suma minima pe care am spus-o mai sus, ca fiind suma minima pe care chiar si eu o castig la Heylux, n-as vedea un job mai perfect decat acesta. Macar acum cand imi propun ceva sau imi doresc un lucru anume, nu-mi mai pun niciodata problema banilor.

  Probleme cu banii? Cu Heylux nu voi mai avea asa ceva niciodata!

  Cat sunt model la Heylux, banii ii am asigurati, iar viata mea a devenit din ce in ce mai frumoasa din acest punct de vedere. Parca altfel e totul cand ai portofelul plin. Ce sa mai zic de confort… pai nu mai stau acum sa ma chinui pentru orice chirie ieftina, ma duc oriunde imi place, am bani si chiar nu mai conteaza.

  Am norocul ca datorita jobului de la Heylux sa-mi pun fericirea mea pe primul loc, sa fac intai ce-mi place mie, apoi sa ma gandesc la bani.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img