More
  AcasăHeyluxPana la Heylux n-am iubit niciun job, acum ador sa fiu model

  Pana la Heylux n-am iubit niciun job, acum ador sa fiu model

  Mai tot timpul am trait cu impresia ca muncim pentru ca asa trebuie si nu este necesar sa ne iubim jobul neaparat. De aia eu niciodata n-am iubit locurile unde am lucrat sau ce faceam, pentru ca faceam asta doar pentru salariul ce urma sa-l primesc, ca sa-mi pot plati cheltuielile. Abia la Heylux mi-am dat seama cat de trist era sa traiesc asa.

  In mod normal, un om trebuie sa iubeasca ceea ce face, sa faca acel lucru cu drag. Daca nu, degeaba mai face asta… e ca si cum traim degeaba. Si-am trait multi ani crezand ca nu e necesar sa-mi iubesc jobul, pana ce m-am angajat la Heylux Iasi si am vazut ca pot sa iubesc cu toata inima locul de munca la care sunt.

  As fi fost model de videochat la Heylux mai devreme, de stiam!

  Mai cu seama, imi pare rau ca n-am descoperit aceasta placere de a fi model de videochat la Heylux mai devreme, altfel nu m-as mai fi chinuit eu sa traiesc de la o luna la alta pentru un salariu de nimic. Nici nu iubeam ce faceam si nici nu primeam cati bani meritam.

  Poate de asta nu iubeam vechile joburi, pentru ca nu eram indeajuns recompensata. Uite, la Heylux se poate, am un castig care variaza de la 430 de lei intr-o zi, pana la 550, 600 de lei. Bani castigati doar intr-o zi! Asa n-am cum sa nu iubesc ceea ce fac la Heylux, cand stiu cati bani imi aduce.

  Sa fim seriosi, in ce parte a tarii mai poate castiga o femeie sumele castigate de mine la Heylux in 8 ore de videochat? Si fara sa fac nimic! Ma pun frumusel in fata camerei de filmat a computerului si stau si “ranjesc” acolo, glumesc si aia e, mare chestie!

  Am motive sa iubesc jobul de la studio, pentru ca-mi ofera ce-mi trebuie

  Stau online si primesc bani, iti dai seama ce munca grea! Aproape ca nu mai pot rezista sa primesc sume mai mari de 6000 de lei in fiecare luna :)) Ma si supar tare. Eh, mai in gluma, mai in serios, ceea ce zic eu chiar poate fi de mare importanta pentru multe fete ca mine.

  Nu te angaja undeva doar pentru aia cativa leuti promisi! Fa ceea ce-ti place si fa-o cu drag. Cand sunt model la Heylux, totul este atat de relaxant si timpul trece atat de frumos si repede, incat chiar n-am cum sa spun ca nu iubesc sa fiu model de videochat aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img