More
  AcasăHeyluxCe model primeste bonus de angajare si bonusuri saptamanale la Heylux?

  Ce model primeste bonus de angajare si bonusuri saptamanale la Heylux?

  Fara sa vreau, cand mai stau la cafea si la tigara, mai vad fete care vin la interviu la Heylux si aud ca-s curioase de bonusuri. Majoritatea intreaba de faimoasele bonusuri de la Heylux, despre care toata lumea stie. Si-am stat si m-am gandit ca daca tot sunt atat de multe fete curioase sa afle mai multe despre acestea, le pot ajuta eu scriind acest articol.

  Ca doar am deja 5 luni de cand sunt model de videochat la Heylux, cred ca sunt in masura sa vorbesc despre asta. Ma gandesc ca am invatat deja totul despre bonusuri, e vorba de 5 luni totusi:D Ca si eu eram confuza la inceput, nu intelegeam care e faza cu bonusul de angajare si care e treaba cu celelalte bonusuri.

  Orice fata din Iasi care se angajeaza la Heylux poate avea multi bani!

  bani multi heylux
  bani multi heylux

  Dar treaba e destul de simpla, de fapt. Cine primeste bonus la Heylux? Toate modelele! Orice fata se angajeaza la Heylux Iasi are sansa unui bonus, fie de angajare sau saptamanal, fara exceptie. Bonusul de angajare de la Heylux se ofera si pentru o luna lucrata, nu se pune oricum problema de asa ceva.

  Poate sunt fete nehotarate, care lucreaza doar o luna de proba sau mai stiu eu ce… Ei bine, pana si aceste fete primesc bonus de angajare la Heylux, chiar daca suma nu e super mare. Pentru o luna lucrata nici nu poate fi foarte mare acest bonus, ca-i totusi vorba de bani oferiti asa, degeaba.

  Pentru o luna se da 1100 lei cash, si incepand de la aceasta suma se ajunge la 13000 lei cash, pentru un contract de 3 ani de zile, care e cel mai mare contract. Insa pentru o fata care are intreg salariul 1100 de lei, un bonus de angajare primit degeaba sa fie nu bun? Eu cred ca e. Eu am primit bonusul de 4.300 de lei, c-am semnat pentru un an.

  Bonusurile de angajare incep de la 1100 lei, pana la 13000 lei cash

  bani multi heylux
  bani multi heylux

  Acest bonus se primeste indiferent de situatie, dupa 30 de zile lucrate la Heylux. Iar in acest timp, colaborarea cu Heylux mai aduce si bonusuri de performanta. Acestea se calculeaza dupa castigurile avute in saptamana anterioara. Fiindca sunt fete care castiga mai mult, altele mai putin, toate au sansa la bonus.

  Deoarece acesta incepe de la 60 de lei, si absolut orice fata poate primi bonusul acesta pentru ca trebuie sa castige foarte putini bani sa-l poata primi. Suma cea mai mare a bonusului este de 6000 de lei saptamanal, si chiar sunt fete care il primesc. Oricum, oricine se poate bucura de bani multi la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img