More
  AcasăJob-ul meuDilemă: să mă angajez la Lucky Studio?

  Dilemă: să mă angajez la Lucky Studio?

  Cam aşa îşi pun problema toate fetele care ajung la studio pur şi simplu în vizită, în aşteptarea unor prietene sau chiar şi cele care vin la interviuri. De jumătate de an de când lucrez la Lucky Studio, în Iași, am văzut foarte multe astfel de fete şi, de ce să nu recunosc, la fel eram şi eu.

  La început eram nesigură pe mine şi îmi lua foarte mult timp până să iau o hotărâre. La interviu am venit la insistenţele unei bune prietene – ei bine acum am zeci de astfel de prietene, mai exact tot colectivul Lucky Studio, care este exclusiv feminin.

  Chiar dacă prietena încerca să îmi deschidă ochii şi să mă facă să înţeleg avantajele de a lucra la cel mai mare studio din Iaşi, din zona Moldovei şi poate chiar din România, am fost la fel de nesigură. Totul, până m-am convins cu ochii mei.

  Interviul – nici nu mi-am dat seama de fapt că a fost un interviu – a decurs destul de repede. Am fost întrebată de când pot să încep – am spus „De acum!”. Şi din acel moment a început să se pună în mişcare maşinăria Lucky Studio. A început transformarea – pentru că efectiv parcă era altă persoană cea care mă privea în oglindă sau care îmi zâmbea din fotografii. Asta după ce m-au aranjat fetele de la make-up şi după ce mi-au făcut câteva fotografii pentru portofoliul de model fotografele profesioniste de la studio.

  Dilema de a mă angaja sau nu era deja eliminată. Dacă mai aveam vreo umbră de îndoială, am scăpat şi de ea atunci când am aflat că programul este super flexibil, că pot veni oricând îmi permite programul (mai exact facultatea). Din nou îndoielile au fost spulberate când mi s-a spus că pot să îmi aleg camera din care să lucrez. Cum să alegi când toate – dar absolut toate! – camerele arată de vis, de nu îţi mai vine să pleci din ele?

  Orice dubiu legat de cât aş putea câştiga mi-a fost demontat când, la sfârşit de program, am fost rugată să-mi iau banii. Dădeam să plec şi am mai văzut câteva fete care aşteptau şi luau bani, dar mă gândeam că e plata după o săptămână de muncă. Plecau fiecare cu 400-00 sute de lei. Ghici ce? Supriză! Toți banii aceia erau pentru o zi la job, așa că am am încasat și eu, în primele 8 ore lucrate la Lucky Studio, 337 lei!

  Cred că nu îşi mai are nici un rost dilema dacă ar trebui să te angajezi sau nu. Şi încă nu am vorbit de bonusuri, de siguranţa care ţi se oferă. Sau de libertatea de a alege să renunţi oricând vrei, de cât de mult te ajută toate fetele pentru ca ţie, ca model Lucky Studio, să îţi fie cât mai bine posibil. Părerea mea: merită din plin să să lucrezi la Lucky Studio!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img