More
  AcasăPreziosaVeniturile mele de la Preziosa sunt visul oricarei studente iesence

  Veniturile mele de la Preziosa sunt visul oricarei studente iesence

  Preziosa mi-a dovedit acum mult timp ca ma pot baza neconditionat pe castigurile mele avute aici si ca pot oricand sa apelez la ajutorul echipei, aceeasi echipa care m-a ajutat de la inceput sa ajung la acest venit. Visul meu a fost sa am, ca orice alta fata de varsta mea, mai multi bani pentru nevoile mele.

  Nu exista fata care sa nu aiba nevoi pe lumea asta, fie ca-s mai multe sau mai putine. Cu atat mai mult daca este studenta in Iasi :)) unde nevoile sunt tot mai mari. Cand ai Palas langa tine si Iulius Mall, parca-ti vine mereu sa mergi la shopping, sa mergi prin cluburi, sa iti faci vacante cu prietenii. E tentant.

  Care studenta din Iasi n-ar fi tentata sa castige pana la 9000 de lei lunar?

  Ce studenta din Iasi nu e tentata sa faca asta? Dar si ce greu e sa ajungi sa te bucuri de toate aceste lucruri, nu? Numai daca ne gandim la cati bani ne trebuie pentru acele nevoi, parca ne ia durerea de cap. O studenta ar avea nevoie, in orice caz, de venituri mai mari de 4000 de lei, asta e clar :))

  Ca mai dai vreo 2000 de lei la shopping, mai una, alta. Stii ce zic:)) Si de unde sa faca o studenta rost de atatia bani, daca nu din videochat la Preziosa? De asta zic ca jobul meu de model de la Preziosa este visul oricarei iesence, pentru ca am un venit care variaza intre 4000 si 8600 de lei, depinde de fiecare luna si de norocul meu.

  De cele mai multe ori, venitul meu a depins de ambitia mea si de ajutorul primit de la fetele de la Preziosa, dar se mai pune in calcul si norocul. Ca nu stii la ce surprize sa te astepti ca model de videochat la Preziosa, apar de peste tot. Au fost zile in care, spre exemplu, spre sfarsitul turei nimeream cate un admirator online care intra pe pagina mea si cheltuia sute de dolari din discutiile cu mine.

  Au fost zile la Preziosa in care am castigat si cu 300-400 de lei mai mult decat castigul meu normal

  Si ma trezeam ca la cei 400 de lei castigati mai veneau inca vreo 300, si normal ca plecam multumita acasa. Iti zic eu, ce studenta nu ar visa sa aiba macar 300 de lei zilnic? Ei bine, eu la Preziosa am mult mai mult, ca minimul de castig depaseste 400 de lei.

  Asta inseamna ca aici nu e joaca, aici se castiga bani multi. Ce plangere as putea sa am eu la adresa acestui studio, cand imi ofera visul oricarui fete de varsta mea, mi-l pune pe tava si ma lasa sa ma bucur de el?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img