More
  AcasăHeyluxOrice model de videochat de la Heylux castiga zilnic multi bani

  Orice model de videochat de la Heylux castiga zilnic multi bani

  Surprinderea mea foarte mare atunci cand am auzit de locul de munca de la Heylux a fost sa aflu ca aici se castiga si se primesc banii zilnic. Stiam ca in studiourile de videochat se primesc banii la 2-3 saptamani sau la o luna, dar niciodata nu auzisem de castiguri zilnice.

  Si fii atenta, castiguri nu de 50-100 de lei, ci intre 300 si 800 de lei zilnic, indiferent de situatie. Mi s-a parut absurd, sincer, am zis ca nimeni nu poate castiga atat, poate doar corporatistii. Mie nu mi-a venit sa cred, dar cu toate acestea tot m-am dus la interviu la Heylux Iasi.

  Interviul de la Heylux m-a suprins intr-un mod placut

  heylux iasi
  heylux iasi

  Sunasem pentru un interviu pentru ca eram mult prea curioasa. Doar daca nu voiam sa ma angajez pana la urma, pe cine deranjam? Macar vedeam cum e situatia acolo, ma lamuream, pentru ca eram mult prea curioasa. A fost foarte placut interviul, trebuie s-o spun.

  De obicei stii ca la interviuri te simti incomod, te simti stresata si nu stii ce sa spui, dar interviul acesta a fost diferit. A fost foarte relaxant, am stat la o cafea cu Claudia, managera de la Heylux, care este de altfel foarte draguta. Este apropiata de varsta mea si ne-am inteles de minune, fiind primita cu multa caldura acolo.

  Fara sa jignesc pe nimeni, i-am spus ca sunt putin suspicioasa in ceea ce privesc castigurile, dar ea nu a luat-o ca pe o jignire. Ba chiar mai mult, mi-a permis sa vorbesc cu mai multe modele de videochat de la Heylux pentru a ma lamuri ca tot ce se spune despre studio este adevarat, cat si despre castiguri.

  M-am angajat pentru ca Heylux e cool

  heylux iasi
  heylux iasi

  Am intrebat o fata cum a ajuns la Heylux si cat castiga, la care ea mi-a raspuns ca era make-up artista la un salon si nu era multumita, asa ca a venit la Heylux si castiga 560 de lei zilnic, dupa doar cateva luni.

  A zis ca i-a luat foarte putin timp pana sa ajunga la suma asta, dar chiar de la inceput a avut succes. Apoi am mai intrebat inca vreo doua-trei fete, dar niciuna n-avea castiguri sub 300 de lei. Ma gandeam ca o sa spuna ca sunt zile in care nu castiga bani, dar de fapt ele mi-au spus ca nu-s zile in care sa castige mai putin de 200-300 de lei.

  Acum lucrez si eu si ghici ce… Chiar e pe bune, jobul acesta nici nu putea sa fie mai perfect de atat, chiar castig bani in fiecare zi. Ce noroc am!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img