More
  AcasăLucky StudioCastigurile mari nu sunt singurul motiv pentru care sunt la Lucky Studio!

  Castigurile mari nu sunt singurul motiv pentru care sunt la Lucky Studio!

  Ai auzit vreodata de avantajele pe care le poate avea locul de munca de la Lucky Studio Iasi, unul din cele mai bune studiouri de videochat din tara? Probabil nu, pentru ca daca auzeai, sigur erai la Lucky Studio acum, nu citeai asta :))). Asa gandesc eu, cel putin, ca nicio femeie n-ar putea rezista unui asemenea loc de munca in Iasi.

  Ca muncim pentru a ne usura situatia, pentru a avea parte de o viata buna, intr-un mod cat mai usor, nu? Asta inseamna ca nimanui nu-i place sa munceasca de-si rupe spatele pentru cativa lei, toata lumea trage pentru a avea un job cat mai lejer. Ca doar n-o sa lucrez cate 16 ore pe zi la un job care-mi iroseste timpul, viata.

  Lucky Studio a insemnat evadarea de la toate grijile financiare

  lucky studio angajare
  lucky studio angajare

  Cand m-am angajat la Lucky Studio, mi-am zis in gandul meu : “ASTA VOIAM, cat am cautat eu acest job, Doamne!”. A fost ca o evadare de toate grijile, am fost super entuziasmata cand m-am angajat si inca sunt, pentru ca am parte de multe surprize placute cu acest job.

  Desi poate sa para ca veniturile mari, miile de dolari care pot fi castigati la Lucky Studio sunt singurul avantaj al acestui job, nu sunt. Mai sunt si alte lucruri pentru care orice ieseanca s-ar angaja la Lucky Studio si-ti spun si care.

  Tu, daca acum ti s-ar oferi o sedinta gratis de infrumusetare, la un salon de renume din Iasi, unde primesti un pachet complet (vopsit, tuns, manichiura, pedichiura si alte nebunii), ce ai face? Ai accepta? O sedinta care de altfel ar costa peste 500 de lei, iar jobul de la Lucky Studio ofera asta gratis oricarui model de videochat la fiecare 6 luni.

  Daca ai sti cate lucruri misto sunt la acest studio, ai veni imediat!

  lucky studio angajare
  lucky studio angajare

  Pe langa asta, si cate o sedinta de make-up pentru fiecare model de videochat in fiecare zi, inainte de a se loga pe site-urile de videochat. Crede-ma, iubesti sa fii mereu aranjata si rasfatata, n-are cum sa nu-ti placa asa ceva, mai ales ca e gratis. Eu imi amintesc ca ma gandeam cu groaza inainte cand trebuia sa ma vopsesc, dadeam o multime de bani.

  Iar la Lucky Studio pachetul din bonusul de angajare include aceste servicii gratis (sedinte de infrumusetare, make-up, training specializat in videochat, cursuri de limba engleza, transport+cazare), pe langa banii cash primiti la angajare, care pot ajunge si pana la 12.600 de lei.

  Dupa cum vezi, nu doar faptul ca pot castiga peste 1.600 de dolari lunar ma atrage la Lucky Studio Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img