More
  AcasăHeyluxCe iubesc mai mult la Heylux este ca ma motiveaza in castiguri

  Ce iubesc mai mult la Heylux este ca ma motiveaza in castiguri

  Un studio de videochat asa ca Heylux mai rar… Usually, altii te angajeaza si restul tine de tine. Daca vrei sa faci ceva bine, daca nu, nu ii intereseaza. Insa la Heylux e diferit fiindca lucreaza doar femei. Avand echipa formata numai din femei, automat ele ne inteleg nevoile mai bine decat oricine, noua modelelor.

  E altfel cand are cine sa te inteleaga. Prin urmare, altfel suntem tratate la Heylux, cand mediul este unul strict al femeilor. Aici nu ma angajez pur si simplu si imi fac de cap, aici se intereseaza de mine, de binele meu. Ma ajuta daca am momente in care ma pierd, daca nu stiu ce sa fac.

  Ma sustin si ma motiveaza. Iar motivarea in acest domeniu e cea mai importanta, chiar daca tie ti se pare altfel. Iubesc faptul ca fetele din echipa de la Heylux stiu sa ma motiveze, altfel nu as mai fi model de videochat nici aici, nici nicaieri. Daca ai fi in locul meu, ai intelege despre ce vorbesc.

  Videochatul e usor atata timp cat lucrezi in studioul potrivit

  Este usor sa lucrezi in domeniul videochatului, da, insa ca orice domeniu, are si greutatile sale. In sensul ca eu, ca model de videochat, am nevoie sa simt mereu ca este cineva care ma apreciaza pentru ceea ce fac. Fiind un domeniu controversat, ma doare ca oamenii scot vorbe urate despre fetele care se ocupa cu asa ceva.

  Automat, am nevoie de sustinere morala, de motivare. Si daca n-ar fi fetele de la Heylux care sa ma motiveze atat prin cuvinte, cat si prin bonusuri si premii care sa ma ajute sa am castiguri mari in permanenta, as fi un model oarecare, cu castiguri… banale.

  Dar vezi tu… aici cand simti ca nu mai poti, vei primi caldura si dragoste de la toate fetele de aici si, totodata, vei primi in permanenta si premii in bani, ca sa nu mai zic de bonusurile saptamanale de pana la 3000 de lei. Eu consider ca pana si aceste bonusuri sunt o dovada a aprecierii.

  Crezi sau nu, noi modelele ne simtim apreciate cand primim bonusuri dupa bonusuri. E antrenant si te motiveaza sa stii ca orice castig al tau iti aduce un bonus si mai mare, si mai mare. In plus, noi femeile sunt competitive. Ne place sa avem mai mult si mai mult mereu. Asa ca n-ai sa vezi fata la Heylux cu castiguri mici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img