More
  AcasăDespre videochatDestinul meu la Lucky Studio

  Destinul meu la Lucky Studio

  Destinul meu începe în acelaşi timp cu pasiunea. Tinereţe, frumuseţe, eleganţă, rafinament … sunt doar câteva din cuvintele care îmi pot descrie viaţa. Am învăţat să apreciez. M-am confruntat cu multe probleme şi abia în ziua în care am descoperit cât de puternică sunt, am reuşit să îmi dau seama că sunt suficient de valoroasă.

  Provin dintr-o familie modestă. Nu aş putea să spun niciodată că părinţii mei nu mi-au oferit suficient de multe, însă atât cât au avut şi ei. Viaţa nu le-a dat posibilităţi şi nu au putut să îmi asigure ei o casă sau un trai luxos. Am ştiut întotdeuna că dacă îmi doresc să am toate aceste lucruri, va trebui să muncesc.

  Faptul că am început să muncesc de la 18 ani, m-a făcut să devin puternică, încrezătoare şi înţeleaptă. De obicei, în momentul în care te loveşti de diferite obstacole, înveţi să te descurci singur. Aşa a fost şi cazul meu.

  Când mi-am căutat un loc de muncă pentru prima oară, eram în liceu, în clasa a 12-a şi abia împlinisem 18 ani. Neterminându-mi studiile, aveam nevoie de un job cât mai flexibil. Sigur că părea un lucru imposibil de realizat la vremea aceea. Am căutat mai multe job-uri şi am dat numeroase telefoane.

  La un moment dat, colega mea de cameră îşi făcuse curaj să îmi povestească că e model de videochat la Lucky Studio. Sigur, pentru mine era ceva nou. Ceea ce e cel mai impresionant, e faptul  că nu mi-am dat niciodată seama că e model de videochat, în ciuda faptului că eram mai mereu împreună.

  Mi-a povestit cum viaţa ei s-a schimbat odată cu începutul poveştii Lucky Studio. Credeam că părinţii ei sunt cei care o susţin material, pentru că avea mereu portofelul plin. Mi-a devenit prietenă pentru că era foarte generoasă şi pentru că se oferea de fiecare dată să mă ajute. Pe lângă faptul că mă ajută şi îmi este aproape mereu, pot să spun că e stâlpul meu emoţional.

  Prietena mea mi-a povestit că în prima zi de studio la Lucky Studio a câştigat 754 de lei. Am rămas uimită de-a dreptul. Mi-a povestit de bonusurile şi de avantajele de la Lucky Studio. Nu a trebuit să îmi spună chiar tot pentru că m-a împins curiozitatea să aud cu urechile mele de la cei de la Lucky Studio. M-am interesat şi în scurt timp am devenit model la Lucky Studio.

  Un program flexibil, o muncă uşoară, o meserie bănoasă, o viaţă pe placul meu. Acestea sunt lucrurile pe care le-am realizat datorită prietenei mele, dar şi datorită studioului de videochat Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img