More
  AcasăHeyluxLa Heylux totul e gratis: machiajul, transportul, cazarea, cursurile de lb.engleza…

  La Heylux totul e gratis: machiajul, transportul, cazarea, cursurile de lb.engleza…

  Un studio in care totul e gratis! Ce poate fi mai frumos decat asta? E visul oricarui model de videochat sauuuu oricarei fete care vrea sa fie model. Sa stii ca esti scutita de toate aceste cheltuieli la Heylux e… mai mult decat perfect, nici nu-mi pot imagina cat de multa fericire aduc aceste servicii oferite de Heylux Iasi.

  E primul studio videochat Iasi de care am auzit sa ofere modelelor cazare gratuita intr-o vila din centrul Iasiului, transport gratuit cu masinile studioului, make-up inainte de a intra pe tura de videochat si chiar si cursuri de limba engleza. Numai la limba engleza daca ma gandesc, stiu ca niciun studio nu angajeaza daca n-o stii.

  Heylux ma scuteste de cheltuieli lunare de peste 1500 de lei

  Toti cer ca limba engleza sa fie o conditie la angajarea in studioul lor, dar la Heylux nu este o conditie, se poate invata pe parcurs datorita profesoarelor angajate de studio pentru a ajuta modelele. Iar cazare? Hai ca transport mai zici, e ok (desi nu exista inca niciun studio care sa ofera transport, mai ales sa se duca cu masina si pentru modelele din afara localitatii), dar cazare?

  Cine ofera cazare gratuita in ziua de azi? E nebunie… si arata demential vila celor de la Heylux, adica nu e ca si cum primesc cazare gratuita dar in conditii naspa. Numai cu aceste lucruri m-am scutit vreo… hmm, 500-600 de lei cazare, transport 200-300 de lei. Hai sa zicem 1000 de lei scutiti pe luna, bani care imi raman mie in mana.

  Asta si daca mai adaug si machiajul zilnic… oho! Ca fardurile sunt scumpe, un  machiaj profesional este peste 100 de lei, deci inca vreo 400-500 de lei scutiti pe luna, daca nu mai mult. Iar cu cursurile la fel, ce crezi ca daca mergi la meditatii la engleza, nu dai bani? Dai, normal, dar la Heylux totul e gratuit!

  Mai si castig peste 100 de dolari zilnic!

  Si ca si cum n-ar fi de ajuns sa ma bucur de toate aceste minunatii, stiai ca la Heylux mai primesc si bonusuri? Da, sigur ca stiai, toata lume a auzit de bonusurile saptamanale de pana la 3000 de lei de la Heylux, ca-s atat de mari incat toti au fost curiosi sa auda.

  Huuh, ce zici de jobul meu?:> sunt scutita de-o gramada de cheltuieli, primesc si bonusuri si pe deasupra mai am si castiguri zilnice (cum era si logic) de peste 100 de dolari. Eu zic ca e misto videochatul la Heylux :>

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img