More
  AcasăHeyluxO saptamana la Heylux mi-e de ajuns pentru un city-break in Europa

  O saptamana la Heylux mi-e de ajuns pentru un city-break in Europa

  Ai avut ocazia in viata aceasta ca atunci cand simti nevoia sa fugi, sa evadezi intr-o escapada, intr-un city-break prin Europa? Pur si simplu atunci cand simteai nevoia sa fii tu singura, sa calatoresti o zi, doua, ti-ai permis sa te bucuri de ce-ti cerea inima? Poate pun multe intrebari, asa ca o sa trec la niste afirmatii si despre viata mea de cand Heylux este prezent in ea.

  Si eu am fost in situatia ta (stiu ca ai simtit nevoia sa fugi, sa evadezi, asa ca am raspuns singura la intrebarea pe care ti-am pus-o). Mi-am dorit multe lucruri de la viata, dar cel mai tare mi-am dorit sa nu ajung s-o risipesc muncind, sa traiesc in regrete, sa simt ca n-am realizat nimic cat am trait.

  Daca stii cum sa ti-o faci, viata e atat de minunata

  Conceptia mea despre viata e cam asa: chiar daca muncesc sa zicem de luni pana vineri, de vineri pana duminica trebuie sa merg neaparat undeva, sa-mi incarc bateriile, sa vad ceva nou, sa simt ca totusi fac ceva cu viata mea. Ca de munca nu avem cu scapa, ne trebuie.

  Daca vrem bani, trebuie sa muncim. Dar eu mi-am zis mereu ca nu ma intereseaza daca muncesc sau cat, atata timp cat 2 zile pe saptamana sunt doar ale mele, ca un fel de recompensa pentru saptamana ce tocmai a trecut. Nu m-as simti intreaga daca n-as merge intr-un city-break in fiecare saptamana prin Europa.

  Asra de cand lucrez la Heylux Iasi, desigur, pentru ca de cand sunt aici model de videochat m-am obisnuit cu acest stil de viata. Am dat de bani multi si, automat, am stiut ce sa fac cu ei. Inainte sufeream foarte tare ca nu-mi permiteam macar o data pe luna sau la cateva luni sa ma duc undeva.

  Heylux m-a obisnuit cu cele mai minunate delicii

  Si dupa angajarea la Heylux, fiecare saptamana a fost un deliciu pentru mine. Atat de frumos, incat n-am rezistat si m-am obisnuit cu asta. Iar acum n-as renunta la asta pentru absolut nimic in lume, daca ma intrebi pe mine.

  Heylux imi face toate poftele. O saptamana muncita ca model de videochat aici (5 zile, mai exact) si-mi sunt de ajuns pentru un city-break in Europa. Nu te speria cand folosesc cuvantul asta, sa stii ca city-breakurile sunt ieftine, nu e mai mult de vreo 700 de euro. Si cum sunt singura, nu e nevoie sa platesc pentru mai multe persoane.

  Ah, banii te intriga pe tine? Pai daca am un castig de cel putin 170 de dolari intr-o zi, cum sa nu-mi permit un city-break de vreo 500 de euro? In fiecare saptamana, auzi aici. Un rai in fiecare saptamana, asta traiesc.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img