More
  AcasăHeyluxHeylux este numarul 1 pentru iesencele care vor multi bani

  Heylux este numarul 1 pentru iesencele care vor multi bani

  Cei mai multi bani se castiga din videochat, acest lucru nu poate fi contestat. Nu incape indoiala ca in randul romancelor, videochatul a facut furori, fiind in topul preferintelor cand vine vorba de joburi. Numai in Iasi cele mai multe iesence au ales sa fie modele de videochat la Heylux, acesta fiind si primul in alegerile lor.

  Majoritatea iesencelor de varsta mea sau care-s la facultate sau pur si simplu au nevoie de bani, lucreaza la Heylux. Nu le cunosc personal, dar vazand zi de zi atat de multe fete in acest studio, e normal sa se intample asa. Se stie deja cate beneficii poate sa aduca videochatul unei fete.

  Numai la un studio de videochat mare se castiga banii astia

  Cu atat mai mult daca ele lucreaza cu un studio cu experienta, vechi in acest domeniu, care stie tot ce misca si tot ce trebuie facut pentru a aduce castiguri. Printre aceste studiouri, as putea sa-l plasez pe Heylux primul chiar, pentru ca pe toata lumea am auzit vorbind de acest studio.

  Si desi multi nu-s de acord cu acest domeniu, au spus ca daca ar fi sa lucreze ca modele de vidoechat, ar alege Heylux. Poate nu toate fetele din Iasi lucreaza la Heylux, ca nici nu este posibil, dar aproape toate ar vrea sa stie cum este ca un asemenea job sa le aduca bani, asta iti pot garanta.

  Numai la mine la facultate toata lumea vorbeste de acest studio, cum e posibil sa se castige atatia bani aici. Ca lumea vorbeste, nu e normal? Crezi ca le-o fi rusine sa vorbeasca sau ca e o rusine sa admiti ca stii lucruri despre acest domeniu?

  Pai nici n-ai cum sa nu stii lucruri despre Heylux, ca sunt chiar si BMW-uri luxoase care trec pe la facultate si au numele de Heylux pee le, fiind masinile studioului. Peste tot in Iasi sunt afise cu Heylux, peste tot pe internet. N-ai cum sa nu dai macar de un lucru care sa spuna ceva despre acest studio.

  Toate iesencele stiu de miile de dolari care se castiga la studio

  Processed with VSCO with a6 preset Processed with Snapseed.

  Poate de asta au si ales iesencele sa lucreze aici, ca acestia nu se ascund si spun clar ceea ce ofera. Sunt multe studiouri care se comporta dubios, care nu vor sa vorbeasca deschis despre castigurile fetelor de la ei. Dar la Heylux se stie deja ca se castiga pana la 2000 de lei zilnic, se stie ca bonusurile de angajare sunt de pana la 3000 de dolari si ca se dau bonusuri chiar si saptamanal, pentru performante.

  Si desi totul e atat de transparent, nimeni nu stie care-s fetele care lucreaza la Heylux. Eu lucrez. Ma stii? Nu. Vezi? Siguranta totala. Se intelege de ce alegem Heylux.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img