More
  AcasăHeyluxCu Heylux, de la vrut si pana la obtinut este un pas...

  Cu Heylux, de la vrut si pana la obtinut este un pas extrem de mic

  As face un sondaj intr-o zi, sa ma apuc sa intreb oamenii pe strada cam cat castiga, in medie, si cam care este procentul celor care obtin ce vor de la viata atunci cand isi propun asta. Sunt sigura ca mi-ar iesi mai putin de 50%, tu ce spui? Pentru ca e greu sa ai ce vrei, cand nici macar jobul nu e ceea ce vrei.

  Am lucrat in locuri in care am castigat 1500 de lei, locuri in care am castigat 900 de lei, dar si in locuri in care am castigat si castig in continuare o suma de 6860 de lei in fiecare luna. Si, in comparatie cu cele trecute, n-as renunta la cel prezent pentru ca este cel care-mi asigura traiul la care am visat.

  Castig o groaza de bani din videochat la Heylux

  Gandeste-te ca nu mi-a fost jena sa lucrez in locuri in care am spalat si pe jos si primeam 900 de lei. Nu e o rusine, chiar nu e. Dar gandindu-te pe viitor, ce poti face cu un asemenea job? Daca iti propui sa-ti cumperi ceva, in cat timp reusesti? Ca stii bine ca din acei bani iti poti asigura traiul de la o zi la alta, in cazurile fericite.

  Sunt unele cazuri in care banii nu ajung nici macar pana la urmatorul salariu. Dar nu intram in acest subiect, ca e cam trist pentru mine. De asta spun ca procentul oamenilor care pot obtine ce vor de la viata va fi putin, ca n-ai cum sa ai ce vrei de la viata cand tu nici macar un salariu bun nu ai, corect?

  Ei, acum intervine jobul de model de videochat pe care-l am la Heylux. Aici, de la vrut si pana la obtinut un lucru este un pas foarte, foarte mic. Adica azi imi propun, si-n urmatoarele zile, maxim urmatoarea luna obtin ce mi-am propus, depinde de pretul acelui lucru.

  As putea sa-mi propun orice, ca voi realiza acel lucru in final

  Daca vreau ceva ce costa 1000 de lei, in 2 zile de munca la Heylux fac rost, daca vreau ceva la 3000 de lei, in vreo 5 zile am banii, iar daca vreau ceva la cateva mii de euro, intr-o luna, doua, maxim 3 luni.

  Cand e vorba de sume mai mari, iau in calcul un an. Dar ia-o si asa, tu ai putea sa-ti iei o masina la vreo 8000 de euro intr-un an? Eu da, cu jobul de la Heylux, de aia zic ca uneori trece mai mult. Dar nu ani de zile, ci un an. Anii de zile pot sa treaca atunci cand vreau o casa. Dar nu asa cum trec la altii.

  Caci unii pot sa munceasca 10 ani pentru o casa, iar eu 3 ani la Heylux. Vezi? Diferenta e clara.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img