More
  AcasăBeneficii Lucky StudioJobul în videochat la Lucky Studio mi-a permis o lună de miere...

  Jobul în videochat la Lucky Studio mi-a permis o lună de miere exotică

         Lumea chiar are o impresie greşită despre videochat! Este mare păcat că toţi consideră că fetele care lucrează în videochat nu pot avea o viaţă normală. Eu sunt căsătorită, am şi soţ şi copil, şi chiar aşa sunt model de videochat la Lucky Studio. Şi sunt chiar foarte mulţumită de ceea ce beneficiez aici. Venind să lucrez aici m-a făcut să realizez că nu trebuie să mai judec niciodată un lucru până nu-l simt pe pielea mea.

  Tot ce mi-am dorit eu a fost o lună de miere de vis, dar nu mi-am permis. Trecuse un an de la nuntă şi eu tot nu avusem nici timpul şi nici banii necesari pentru a o avea. Mai ales în ziua de azi, când piaţa muncii e la pământ şi nu se mai câştigă la fel ca înainte. Aşa că, m-am gândit că e mai bine să încerc videochatul, decât să mă chinui cu alte joburi. Ce să vezi, a fost o idee chiar inspirată. Mă îngrijoram la un moment dat că nu am făcut alegerea bună, însă câştigurile mi-au dovedit opusul. Nu ştiu cum este la alte studiouri, dar Lucky Studio este senzaţional.

  Nu a fost nevoie să mă ascund sau să spun lucruri care nu sunt, Lucky Studio Iaşi m-a înţeles şi m-a susţinut. Le-am spus de la început că îmi doresc bani pentru luna de miere, iar ei nu au avut nimic împotrivă. Mi-au spus că oricine este bine venit în familia Lucky Studio. Asta m-a bucurat foarte mult, pentru că am început să mă simt în largul meu, iar totul a devenit brusc mai uşor.

  Pentru că îmi doream foarte mult să plec cât mai repede în vacanţă cu soţul meu, Lucky Studio m-a ajutat să mă descurc şi să obţin câştiguri foarte mari. Nu m-a dezamăgit faptul că la început câştigam 200 de lei pe zi, pentru că ar însemna 4.000 de lei pe lună. Iar asta oricum este de 4 ori mai mult decât câştigam la vechiul job. Dar profesionistele de la Lucky Studio mi-au spus să nu mă îngrijorez că nu o să rămân niciodată la doar 200 de lei. Le-am ascultat, pentru că erau foste modele de videochat şi ştiau mai bine decât mine. Am văzut că au avut dreptate în momentul în care am început să câştig câte 400-500 de lei pe zi. Adică, în calculele mele, asta ar însemna aproximativ 10.000 de lei pe lună. Foarte mult, nu? Da, sunt bani la care nici nu visam.

  În final, după doar 3 luni la Lucky Studio Iaşi, am plecat în luna de miere în insulele Bermude, unde am petrecut 7 zile de vis. A fost magnific, iar după ce m-am întors mi-am reluat munca la Lucky Studio, deoarece este foarte avantajos pentru mine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img