More
  AcasăAngajari videochatLa interviul la Heylux am primit 250 de lei din start :X!

  La interviul la Heylux am primit 250 de lei din start :X!

  Interviurile la joburi precum cel de la Heylux Iasi sunt cele mai misto interviuri ever, jur. Adica niciodata nu cred ca am mai intalnit locuri de munca unde sa ma simt asa ca la Heylux, serios vorbind. Ia tot ce stii tu despre joburile din Romania si taie-le din mintea ta, Heylux e total diferit de tot ce ai cunoscut pana acum.

  Daca pana si interviul m-a dat pe spate, imagineaza-ti ca jobul aici e de milioane, n-as mai renunta niciodata la el. Eu m-am dus la Heylux fara sa stiu prea multe despre acesta, sincera sa fiu. M-am dus ca-mi cautam job si o prietena mi-a sugerat sa schimb domeniul de munca, sa incerc videochatul.

  Am venit la interviu la Heylux datorita unei prietene

  La inceput am fost putin reticenta, dar apoi i-am urmat sfatul si m-am dus la Heylux, pentru ca acesta e studioul pe care ea mi l-a recomandat. Deci, habar n-aveam peste ce o sa dau acolo. Adica eu m-am dus cu CV, cu hartii, cu acte, cu toate nebuniile, ca m-am gandit ca o sa fie ca un interviu normal :)))

  E comic, dar n-am avut nevoie de nicio hartie de acel gen. Buletinul mi-a fost de ajuns la Heylux, iar acesta a fost primul lucru care m-a surprins. Ca ma gandeam ca o sa-mi ceara copii ale tuturor diplomelor de studii si alte nebunii. Dar nici macar nu i-a interesat de ce studii am.

  Ba chiar mai mult, mi s-a dat 250 de lei la interviu la Heylux, asa ca un cadou pentru ca am decis sa calc piciorul in acest studio de videochat. Deci acei 250 de lei n-au fost dati ca o conditie sa ma angajez sau altceva, ci pur si simplu ca sa-mi arate ca apreciaza faptul ca mi-am facut timp sa merg la ei la interviu.

  Am castiguri mari si un job in videochat excelent

  Tie iti vine sa crezi? Ca mie nu. 250 de lei, prajituri si cafea, discutii placute si un interviu de senzatie, nici nu zici ca am fost la interviu pentru un loc de munca la care se castiga pana la 2000 de lei zilnic! Zici ca am fost la o cafea cu o prietena si-am mai vorbit de ale noastre, ma jur.

  Si atat de usor sa fie… sa ma angajez cu un buletin, sa trebuiasca sa stiu doar limba engleza la nivel mediu, sa lucrez doar 8 ore pe zi, a cate 5 zile pe saptamana si POOF, castiguri lunare mai mari de 1500 de dolari. Eu sunt pentru Heylux 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img