More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio nu mai e ceva nou sa aiba fetele si...

  La Lucky Studio nu mai e ceva nou sa aiba fetele si 5000 de lei in 8 ore!

  Stii ca daca auzeam inainte ca un model de la Lucky Studio a castigat intr-o tura de videochat 5000 de lei, cred ca stateam o zi intreaga si ma gandeam ce naiba o fi facand fata aia de castiga suma aia asa mare. Ramaneam cu gandul la asta zile intregi si cred ca le povesteam tuturor prietenelor mele, eram super uimita de suma asta. Era ceva nou pentru mine, in Romania nici macar nu se castiga acest salariu lunar.

  Sunt oameni care poate muncesc de 20 de ani in acelasi loc si tot nu au 5000 de lei salariu lunar, cum sa mi se para posibil sa castigi banii acestia in 8 ore, nu? Mai ales ca se spunea mereu ca aceste fete care castiga sumele acestea nu fac cine stie ce, ci doar vorbesc online si gata.

  Excludeam orice varianta de adevar din ce spuneau ele, eram total contra a ce spuneau, nu mi se parea posibil asa ceva, deci nu mi se parea. Dar acum… uite ca mi-a venit si mie randul sa lucrez ca model de videochat la Lucky Studio Iasi.

  Sunt zeci de fete care au reusit sa castige 5000 de lei in 8 ore la Lucky Studio

  Si am avut de-a lungul anilor zeci, sute de colege la Lucky Studio. Pe toate le-am cunoscut, cu toate am vorbit despre castigurile noastre in videochat si am avut sute de discutii, nici nu mai tin minte despre ce sume colosale s-a tot vorbit in acest studio.

  Cert este ca acum nu ma mai minunez atat de tare cand aud ca o fata a castigat 5000 de lei intr-o tura de videochat la Lucky Studio, stii de ce? Pentru ca si eu am castigat de 2-3 ori 5000 de lei intr-o singura zi, de cand sunt aici. Si eu nu ma credeam in stare sa castig atat de mult, uneori nici nu-mi dadeam interesul.

  Noroc de fetele de la Lucky Studio, de echipa de aici, ca trageau de mine sa ma ajute, sa ma motiveze, ca era jale fara ele. Dar daca pana si eu care nu ma strofocam atata sa castig am castigat aceste sume, daramite fetele care isi propun asta, care muncesc zi si noapte sa ajunga la aceasta performanta?

  Logic ca ajung, ca le ajuta Lucky Studio, de aia e cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. In mare parte, am un castig care depaseste usor 900 de lei intr-o zi, asa ca nu ma plang, insa macar acum stiu cu adevarat ca oricand pot ajunge la sume colosale, ca nu exista o limita.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img