More
  AcasăPreziosaDe ce sa ma deranjez cu zeci de joburi, cand exista Preziosa...

  De ce sa ma deranjez cu zeci de joburi, cand exista Preziosa in Iasi?

  La cate joburi am putut sa aplic inainte sa vin la Preziosa, nici nu-mi mai amintesc exact numarul. Au fost zeci, sute, oare? Nu stiu, stiu doar ca m-am chinuit multa vreme sa trimit pe mail CV-uri, sa merg la interviuri, sa fug de ici-colo, sa xeroxez mereu actele pentru orice angajator care cerea asta, numai intr-un stres continuu traiam.

  Si asta pentru ce? Ca oricum niciunul din acele joburi nu-mi oferea mai mult de 1250 de lei in mana. Imi oferea in contextul in care aveam diploma de facultate, dar stii cu cat? Cu vreo 100-200 de lei mai mult:))Halal sume! Dar eu cum inca sunt la facultate, nu aveam ce diploma sa prezint.

  Asa ca… in mare parte, ce am facut eu? Mi-am pierdut timpul si mi-am irosit energia pentru a fugi dupa niste joburi prost platite, cand puteam din prima sa ma duc sa ma angajez direct in studio videochat Iasi Preziosa. Ma scuteam de multe lucruri in acest fel, mai ales de cazarea gratuita si transportul pe care le ofera Preziosa, de care aveam mare nevoie in acel moment.

  Cu ajutorul jobului la Preziosa platesc chiria in 2-3 zile, maxim

  Ultimul lucru de care aveam nevoie era sa mai platesc chirii si avansuri pe apartamente, facturi si bani pe transport pe care nici nu ii aveam. Daca as fi lucrat vreo luna in alta parte, primul salariu deja se ducea pe chirie. Si restul lunii pana la urmatorul salariu nu mai mancam, nu mai traiam, nu nimic?

  Ca de unde bani, doar nu ma apucam sa fur de acum!:)) Asta asa ca o paranteza, ca uneori joburile din Romania sunt atat de naspa incat nu ai alte variante decat sa faci lucruri ilegale. Dar eu de ce sa ma complic cu asa ceva, cand am toata legalitatea de care-mi trebuie ca model de videochat la Preziosa Iasi?

  Si nu doar legalitate, ci si un cont bancar unde cifrele se aduna. Se aduna, se pun una peste asta si uite asa imi obtin eu viata visurilor mele, pe care mi-am dorit-o mereu. 😀 pentru ca acum am ocazia aceea pe care o ai o data in viata, sa castig multi bani la Preziosa.

  De la 400 de lei intr-o zi pot ajunge sa am in alta zi chiar 2000 de lei, sunt fete aici care mi-au confesat ca au castigat si 5000 de lei intr-o zi, asa vreau sa ajung si eu. Din acesti bani, imagineaza-ti cat pot pune deoparte pentru planurile mele de viitor ^^

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img