More
  AcasăHeyluxSolutia cea mai buna in cazul in care vrei un viitor este...

  Solutia cea mai buna in cazul in care vrei un viitor este sa vii la Heylux

  Locurile de munca din Romania deja au dovedit ce au avut de dovedit pana acum. In acest punct, poti vedea si tu ca nu mai ai nicio baza in niciun job din Romania, ca orice se poate termina oricand si, mai ales, ca acestea nu te duc niciunde. Te duc catre un salariu lunar mic, aceeasi rutina care te scoate din sarite si… cam atat.

  Dar ai dat vreodata o sansa, macar una, vreunui studio de videochat precum Heylux? Stiu oameni care au incercat fel si fel de joburi, dar nu videochat Iasi. De ce, mai oameni buni, ce are videochatul? Nu inteleg de ce ar fi oameni care ar prefera sa lucreze cate 24 de ori, chiar si 48 de ore incontinuu, sa se chinuie, dar sa nu fie modele de videochat nu ar incerca…

  Unde e logica, ca nu inteleg, pentru ca dintre toate joburile, tocmai acela de model de videochat la Heylux ar fi cel mai convenabil, cel pe care l-ai iubi cel mai mult dintre toate. Stii de ce? Ca e singurul care iti poate oferi tot ceea ce alte locuri de munca nu ti-au oferit.

  Fetele se feresc de videochat fiindca le este rusine, dar cine naiba stie cine-s fetele de la Heylux, hai sa fim seriosi, ca la cata discretie e aici la studio, nu ai de unde sa stii ce si cum. Astea sunt doar scuze, ca daca vrei sa fii model de videochat la Heylux fara sa afle nimeni, poti fi si 10 ani de zile fara griji.

  Hai sa-ti descriu viitorul ca model de videochat la Heylux

  Si, dupa cum spuneam, imi pare rau sa vad ca fetele se feresc sa ofere o sansa videochatului la Heylux care, culmea, este chiar fix ce le trebuie. Eu nu am auzit de multe fete care sa lucreze pe la Mc sau KFC, sau prin mall care sa fi ajuns sa aiba un viitor stralucit, sa aiba afaceri sau alte nebunii:))))

  Persoanele care lucreaza acum pe minimul pe economie vor lucra si-n continuare, fiindca asa sunt joburile in Romania, fara viitor. Dar la Heylux iti imaginezi cum arata viitorul?

  Hai sa ti-l descriu eu: e un viitor in care castigi la fiecare doua saptamani CEL PUTIN 7000 DE LEI, pentru ca ai sansa sa castigi zilnic pana la 2000 de lei, e un viitor unde iti permiti sa mergi la shopping si orice iti place ochiului, sa poti cumpara.

  Un viitor in care vacantele exista si exista de multe ori pe an, nu doar o data. Un viitor in care nu exista grija chiriei si zilei de maine, fiindca aduce bani in permanenta. Ah, ce zici?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img