More
  AcasăPreziosaDe 2 luni, am inceput sa castig enorm din videochat la Preziosa

  De 2 luni, am inceput sa castig enorm din videochat la Preziosa

  Acum o sa spun sincer, prima data cand m-am angajat la Preziosa, nu prea ma incredeam ca o sa castig eu mare lucru din videochat. Tot castigam cate 40-50 de dolari in fiecare zi si nu prea vedeam eu cum as putea face un viitor din asta. Ce nu intelesesem eu este ca ma grabeam, ca nu aveam destula rabdare.

  Daca eram noua, bineinteles ca nu era sa castig mii de dolari din primele zile. Ma panicasem degeaba si acum imi dau seama. Preziosa nu avea nicio vina in faptul ca-n primele zile am castigat atat. Si-oricum tot e bine, ca sunt fete la alte studiouri care nici atat nu castiga.

  Dupa doar 2 luni am inceput sa castig bine

  Sa-ti spun sincer cat timp a trecut pana sa ajung la castiguri de senzatie la Preziosa? O luna si jumatate, nu mai mult. Ma gandeam ca o sa dureze ceva, dar o luna si jumatate a trecut pana am ajuns sa am si eu cate 6.000-6.500 de lei lunar. Dupa aceea, am prins ideea si m-am mai dezghetat, ca sa zic asa.

  Nu mai era masa rigida, eram mai relaxata. Asta m-a ajutat mult, pentru ca membrii de pe site-urile de videochat vedeau ca ma simteam in largul meu si asta imi aducea multe avantaje online. Cum ar fi, castiguri mai mari, bineinteles.

  De doua luni incoace, castig la fiecare doua saptamani cate 5.000 de lei. Asta inseamna 10.000 de lei lunar, ca model de videochat la Preziosa! De ce sa-mi mai trebuiasca alt job, in acest caz, cand il am pe acesta la indemana mea? Pot sa lucrez aici cand si cum vreau, fara nicio problema.

  Printr-un secret simplu am ajuns sa castig banii astia la Preziosa

  Orele de munca sunt putine la Preziosa, programul e foarte relaxant iar mediul de munca e foarte linistit, atmosfera e desavarsita, fix pe placul femeilor. Si stii care-i secretul meu in castigurile acestea? Putina rabdare, nimic mai mult. Ca, la urma urmei, orice fata poate castiga bani la Preziosa din videochat, trebuie putina rabdare.

  Eu m-am grabit degeaba si cam stricam treaba, ca se vedea ca eram mereu agitata. Imediat ce m-am relaxat, lucrurile s-au calmat de la sine si am inceput sa ma bucur de sume mari de bani. Asta si cu ajutorul trainingului in videochat de care am beneficiat la studio, evident. Castigurile mari si Preziosa merg la pachet. Nu puteam sa am una fara alta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img