More
  AcasăHeyluxPrimesc 13.000 lei cash bonus de angajare in videochat la Heylux

  Primesc 13.000 lei cash bonus de angajare in videochat la Heylux

  In caz ca nu ai aflat pana acum, Heylux Iasi este studioul care are cele mai mari bonusuri din tara, atat de performanta, cat si de angajare. Stiu eu, pentru ca am cautat pe multe site-uri pana sa ma angajez la Heylux, dar acesta mi s-a parut cel mai avantajos dintre toate.

  Mai erau 2-3 studiouri care ofereau bonus de angajare, dar nu era mai mult de 300-400 de euro, pe cand la Heylux este de pana la 13.000 de lei cash bonusul de angajare. Ce e bonusul de angajare? O suma de bani pe care eu si fetele care s-au angajat la Heylux am primit-o ca si cadou, in semn de multumire.

  Scopul bonusului de angajare de la Heylux este sa ajute fetele

  Pentru a ma motiva si pentru a-mi demonstra ca voi castiga multi bani, Heylux mi-a oferit sansa unui bonus de angajare foarte mare. Stii care-i ideea principala si scopul acestui bonus? Sa ajute. Cei de la Heylux sunt constienti ca majoritatea fetelor care se angajeaza aici, o fac pentru ca au probleme financiare.

  Scopul acestui bonus este de a ne ajuta chiar de la inceput sa ne rezolvam anumite probleme financiare, pentru a nu sta stresate si pentru a nu lucra cu gandul ca avem probleme. Pe mine chiar m-a relaxat acest bonus, ca aveam garantia ca am niste bani si ca n-am de ce sa-mi fac griji.

  Asa, am putut lucra cat mai linistita si asta a insemnat castiguri cat mai mari. E foarte important sa fiu foarte linistita, atat eu, cat si celelalte fete. In videochat asa se castiga bani: cu cat mai multa relaxare. :d stresul nu ajuta deloc, de asta si exista bonusul de angajare mare de la Heylux Iasi.

  La numai o luna am primit 13.000 lei cash drept bonus

  Cat a trebuit sa astept pentru a primi acest bonus? Doar o luna. Iti dai seama ca studioul nu-mi putea oferi 13.000 de lei asa, din prima, pur si simplu. Trebuiau sa vada ca imi doresc acest job, ca mai raman sa lucrez aici. Ca nu puteam lua banii sa fug cu ei :)))

  Glumesc, nu se intampla asa ceva, dar mna, isi iau masuri de precautie, asa e normal. Si dupa o luna in care am lucrat la Heylux, acestia m-au intampinat cu cei 13.000 de lei cash pe care mi i-au promis la inceput. Banii acestia, plus cei 4.300 de lei pe care i-am castigat in prima luna, au insemnat foarte multi bani. 😀 Mi-am luat o masina second hand din ei, de asta ce mai spui?:D Eu zic ca-i super!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img