More
  AcasăHeyluxCat e de usor sa-mi creez o cariera in videochat la Heylux

  Cat e de usor sa-mi creez o cariera in videochat la Heylux

  Acum ceva timp aveam impresia ca n-o sa se aleaga nimic de viata mea. Ma tot gandeam ca am facut facultate degeaba, ca aveam diplome degeaba, pentru ca stateam deja de 2 ani acasa. Mai lucram printr-o parte si-n alta cate o luna, doua, dar nu putea acest lucru sa fie luat in calcul.

  Eu ma saturasem sa tot stau pe capul alor mei, asta e ideea. Ei oricum ma tineau in casa, nu asta era problema, ca-s parintii mei:)). Dar ma simteam eu aiurea ca parca erau dezamagiti de mine, de faptul ca nu ma puteam pune pe picioarele mele. Ma imaginam si peste 10 ani tot in casa alor mei, noroc ca m-am angajat la Heylux.

  Toate sperantele mele au fost puse in jobul de la Heylux

  Nu aveam atata speranta intr-un job pana sa vin la Heylux. Nu-mi puneam deloc increderea in nimic, ma gandeam doar la ce era mai rau mereu. Dar nu m-am putut abtine sa nu am sperante cu jobul de la Heylux. Sincer, vazand ca pot castiga in fiecare zi cate 368 de lei (aproximativ), normal ca m-am umplut de sperante.

  Avand in vedere ca am stat 2 ani pe tusa, cu castiguri de toata jena din cand in cand, 300 de lei zilnic insemna mult pentru mine, foarte mult. Si, desi programul de munca de la Heylux era de 5 zile pe saptamana, pe care tura de munca voiam, am ales sa lucrez si mai mult.

  Am vrut sa fac asta in interesul meu, nu pentru altceva. In mod normal, un model de videochat de la Heylux lucreaza 8 ore pe zi, timp de 5 zile saptamanal, dar eu am vrut sa lucrez 6. M-am gandit ca pana si o zi o sa faca diferenta. Si asa a fost.

  Pot castiga aici in 4-5 zile cat altii castiga intr-o intreaga luna

  O zi in plus in fiecare saptamana a insemnat 4 zile in plus lunar, adica peste 1000 de lei in plus. Acestia sunt bani, pe bune. Pentru ca multi castiga atat intr-o luna, iar eu castig asta in 4 zile adunate la Heylux. Sa fim seriosi, ca-i un job cu totul diferit. Ce face jobul de la studio si mai impresionant este ca vad o cariera in asta.

  Pe mine nu ma tenteaza sa plec in alta parte. Jobul acesta m-a ajutat sa fiu independenta, sa ma descurc singura, asadar o sa am o cariera aici, cu siguranta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img