More
  AcasăPreziosaStii cat de usor imi este sa castig 420 lei pe zi...

  Stii cat de usor imi este sa castig 420 lei pe zi la Preziosa, din videochat?

  Rabdarea… Cate lucruri bune poate sa aduca rabdarea, pentru cine stie s-o aiba :)). Cred ca n-as putea fi mai fericita decat sunt acum, pentru ca initial cand m-am angajat la Preziosa, n-am castigat multi bani si-am vrut sa renunt. Dar ceva imi spunea ca trebuie sa mai am putina rabdare, si m-am decis sa mai raman.

  Iti dai seama ca… Daca plecam, nu mai castigam eu 420 de lei zilnic din videochat acum? Am fost atat de inteleapta sa am rabdare, nici n-ai idee:)). De obicei, sunt impulsiva si iau decizii la nervi. Asta m-a mirat cand m-am decis sa mai dau o sansa jobului de la Preziosa. In final, jobul n-avea nicio vina.

  Castigurile mari sunt normale cand model de videochat

  Serios acum, ca si eu exageram, ca doar nu era sa castig milioane din prima zi. Pentru ca nu-i ca si cum ma angajez la Preziosa si cineva incepe sa arunce cu bani in mine, nu :)). Trebuie putina rabdare si ambitie, asta mi-au spus si fetele de aici. Castigurile la Preziosa depind si de alte lucruri, dar si rabdarea e o virtute, aparent.

  Oricum eu cred ca exagerez, ca doar n-am asteptat decat o luna pana sa ajung la 420 de lei zilnic 😀 Deci, nu e ca si cum am asteptat cine stie cate luni. Bineinteles, in aceasta luna am castigat oricum bani, doar ca mai putin, intre 150 si 200 de lei zilnic. Dar tot a insemnat ceva, nu?

  Pentru ca adunati la 20 de zile lucrate, chiar inseamna ceva… Altii nu castiga atata cu alte joburi, din cate stiu eu. Asadar, tot a fost bine, insa mie mi s-a spus ca se castiga mai mult din videochat, de aia eram fixata pe ideea mea. Asa a fost, in final, chiar se castiga multi bani din videochat la Preziosa.

  Acum castig 420 lei pe zi, dar pot mai mult!

  A fost nevoie de putin timp. In prima luna m-am acomodat, m-am bucurat de mediul nou de munca, de fetele de aici care-s super misto si primitoare, de training si de cate si mai cate. Pe scurt, n-am avut timp sa ma plictisesc, m-am acomodat si-am acumulat putina experienta in acest domeniu, care mi-a fost de folos.

  Imediat ce-am inceput sa fiu mai deschisa, banii au si aparut. Se pare ca pana la urma a meritat tot timpul meu, jobul de la Preziosa e fix asa cum mi-am imaginat c-o sa fie. Acum 420 de lei zilnic, poate peste cateva luni o sa castig peste 500 si tot asa, pana castig tot mai mult :X

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img