More
  AcasăPreziosaMulte iesence ar vrea sa aiba un job in videochat la Preziosa

  Multe iesence ar vrea sa aiba un job in videochat la Preziosa

  Noooorocul meu ca locuiesc singura si m-am putut angaja la Preziosa fara griji, fara sa dau explicatii nimanui. Pentru prima data iubesc faptul ca locuiesc singura, ca altfel nu m-as fi putut angaja la Preziosa. Daca locuiam cu parintii, trebuia sa le dau raportul, la fel si daca as fi locuit cu iubitul meu sau cu vreo prietena.

  Explicatii peste explicatii. Pai ce, eu nu pot face ce vreau, fara sa dau raportul tuturor? Faza e ca nu incerc neaparat sa ascund faptul ca-s model de videochat la Preziosa, dar multa lume e bagacioasa… Cu totii vor sa stie, sunt curiosi si atunci cand lasi prea multa lume sa se implice prea profund in viata ta, nu ai decat regrete.

  E mai ok ca jobul in videochat de la Preziosa sa fie secretul meu

  job in videochat la Preziosa
  job in videochat la Preziosa

  Daca vreau sa fiu pe cont propriu si vreau sa castig bani, e mai bine ca jobul de la Preziosa sa fie secretul meu. Un secret pe care multe iesence ar vrea sa-l aiba dar nu pot. Am vazut ca sunt multe fete care vor si ele un job unde sa castige intre 1000 si 3000 de dolari lunar ca la Preziosa, dar circumstantele nu le permit.

  Ori locuiesc cu parintii sau nu prea pot, ori au alte motive. E mai bine ca eu mi-am vazut de viata mea si sunt de una singura. Mi-am luat viata in piept, cum s-ar spune, si toate fetele ar trebui sa faca asta. Oricum e usor ca fata sa te intretii singura daca lucrezi la Preziosa, deci chiria sau alte cheltuieli n-ar fi problema.

  Curaj sa fie, ca restul vin de la sine, castigurile si bonusurile sunt din plin la Preziosa Iasi. Ca esti scunda, inalta, cu forme, fara forme, indiferent de cum arati, castigi bani la Preziosa, asa cum si eu castig si cum toate fetele de la studio castiga.

  Vreau sa fac multi bani cu locul de munca de la Preziosa

  job in videochat la Preziosa
  job in videochat la Preziosa

  Poate acum o sa par si putin rautacioasa, dar daca toata lumea ar sti ca eu castig mai mult de 1000 de dolari lunar, toti ar vrea bani de la mine. Toti ar vrea sa la imprumut, sa le dau, sa le fac, sa iasa in oras cu mine sa le fac cinste… nu toti, iti dai seama, dar majoritatea au interese.

  Si cum ma mai pot eu imbogati la Preziosa daca stau si impart banii intr-o parte si-n alta? Mai bine imi vad de treaba mea si ma bucur in liniste de veniturile mari de la studio. :>

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img