More
  AcasăJob-ul meuDe ce să lucrezi la Lucky Studio?

  De ce să lucrezi la Lucky Studio?

  Mai bine zis, de ce nu?! Oricare dintre voi ar merge doar într-o vizită va rămâne uimită de ce condiţii sunt acolo. Personal am fost total impresionată de ce atmosferă caldă şi prietenoasă am găsit chiar prima dată când am intrat în studio aştept o prietenă care trebuia termine tura de muncă.

  Sincer, aveam deja un job şi jonglam între el şi facultate. Cât de cât descurcam, dar după o discuţie cu managera şi câteva angajate de acolo – apropo, toate sunt fete şi femei binevoitoare – mi-am spus încerc şi eu. La urmă urmei, un ban în plus nu strică niciodată.

  Prima problemă era cu programul meu – destul de aglomerat cu facultatea şi jobul celălalt pe care abia îl începusem şi la care voiam fac impresie bună. Aşa mi-am stabilit un program – interviul l-am trecut fără nici o problemă 🙂 – de trei zile pe săptămână când puteam vin lucrez câte o tură.

  Odată contractul semnat (pe două luni), deja mi s-a oferit şi bonusul de angajare. În ce constă bonusul şi ce beneficii ai dacă te angajezi la Lucky Studio? Lista e destul delungă aşa pregătiţi!

  În primul rând ai avantajul confidenţialităţii. Românul judecă, dar nu află decât de la ţine lucrezi la Lucky, dacă tu doreşti spui cuiva. Trecem la bonusuri: ai servicii puse la dispoziţia ta, de machiaj şi coafură, de înfrumuseţare şi asta zilnic, de fiecare dată când vii lucrezi. Nu mai ai tu stresul ăsta de a te pregăti, te pregătesc fetele de acolo. Apoi mai ai tot în pachetul bonus şi o şedinţă foto profesionistă pentru portofoliul tău de model. Vrei stai lucrezi de acasă? Nici o problemă! Vrei vii lucrezi la studio dar te împiedică distanţa sau costurile cu transportul? Lucky Studio îţi asigură transportul gratuit zilnic!

  Dacă te angajezi mai beneficiezi şi de cursuri de limbi străine de circulaţie internaţionalăengleză şi franceză – pentru a te perfecţiona pentru discuţiile cu admiratorii. Şi nu pot fi uitate bonusurile zilnice, săptămânale sau lunare în bani. Nu vorbesc aici de sume modice, gândeştete la fiecare tură lucrată poţi câştiga între 300 şi 800 lei, chiar şi ca model începător.

  Ceea ce mi-a plăcut mie cel mai mult a fost plata zilnică. Ai şi opţiunea asta, ca după fiecare tură lucrată încasezi direct câştigul. Lucrezi singură, într-o cameră decorată cum vezi numai prin reviste, fetele şi colegele te ajută cu sfaturi şi te susţin. Nu v-am convins? Ar trebui faceţi o vizită la studio, fetelor, vedeţi cu ochii voştri!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img