More
  AcasăHeyluxFetele se angajeaza in videochat la Heylux si fara recomandari, ca stiu...

  Fetele se angajeaza in videochat la Heylux si fara recomandari, ca stiu ca-i super ok!

  Asa cum e normal, fiecare om isi administreaza afacerea cum stie mai bine, nu? Cand vine vorba de videochat, fiecare angajeaza fetele in maniera in care considera ei ca e ok, fiecare ofera cati bani doreste, nu e treaba nimanui sa se bage… dar faptul care ma uimeste este ca oricata reclama si oricate beneficii s-ar spune ca ar oferi alte studiouri, fetele tot la Heylux se angajeaza.

  Am observat ca multe…sau majoritatea se angajeaza aici fara sa primeasca macar o recomandare sau sa vada vreo reclama, ci pentru ca pur si simplu se stie deja in tot orasul ca o angajare la Heylux inseamna o garantie a castigurilor. E uimitor cum acestui studio nu-i trebuie prea mult pentru a angaja zeci de fete.

  Fetele care se angajeaza in videochat la Heylux vad cat e de misto aici!

  Si nu zic ca Heylux n-are beneficii de oferit. Din contra, cred ca studioul care ofera cele mai multe beneficii este probabil Heylux, ca n-am mai auzit sa fie studio in tara care sa ofere pana la 13.000 lei bonusuri de angajare sau bonusuri saptamanale pana la 9000 de lei.

  Abia daca o sa gasesti un studio care sa ofere 300-400 de euro bonus de angajare, in timp ce Heylux ofera pana si la interviu 400 de lei in semn de multumire pentru fetele care au ales acest studio. Iar bonusurile…ai mai auzit de studiouri care sa premieze fetele cu bonusuri in fiecare duminica de pana la 90 de milioane?

  Asta pe langa castigurile lor intre 500 si 2000 de lei zilnic. Adica pe bune, cand vine vorba de beneficii, nu cred ca este cineva care sa intreaca asa ceva. Poate sunt unii care incearca, dar nu cred ca reusesc. Mai ales ca la Heylux se ofera chiar si transportul gratuit, sedintele de machiaj zilnice si tot ce tine de servicii in videochat.

  Bonusurile din videochat la Heylux sunt cele mai bune!

  Adica eu nu duc lipsa de ajutor in acest studio, practic sunt ajutata cu orice, eu trebuie doar sa fiu prezenta pentru a castiga banii. In timp ce poate altii se chinuie sa castige banii, eu la Heylux stau mai mult degeaba, pentru ca deja am o echipa in spatele meu care se ocupa cu tot ce inseamna suport si castig.

  Vezi de ce fetele vin aici repezite si vor fiecare cate un loc de munca la Heylux? Pentru ca asa ceva n-are cum sa treaca cu vederea, toata tara a auzit de studioul Heylux!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img