More
  AcasăPreziosaLa Preziosa, chiar si cea mai slaba zi tot e mai profitabila...

  La Preziosa, chiar si cea mai slaba zi tot e mai profitabila decat in alta parte

  O zi slaba la Preziosa din punct de vedere financiar poate insemna pentru mine o zi in care am intre 100-200 de lei zilnic. Acesta este castigul cel mai mic pe care l-as putea avea intr-o zi din videochat, si din fericire, n-am ajuns niciodata in aceasta situatie. Dar daca stau sa ma gandesc bine, pana si cel mai slab castig al meu de la Preziosa Iasi tot e mai bun decat un castig altundeva.

  Deoarece e bine stiut ca-n majoritatea locurilor salariile nu depasesc cu mult peste 1000-1200 de lei. La aceste salarii lunare, ar iesi un castig zilnic intre 40 si 70 de lei zilnic (asta in cazul in care plata ar fi la zi, ca la Preziosa, dar nu e). Si oricum, ce sa fac cu 50 de lei intr-o zi, sa spunem?

  Ce sa fac cu 50 de lei? La Preziosa si-n cea mai proasta zi castig de 4 ori mai mult.

  La cat s-au scumpit toate, cu 50 de lei nici piata nu mai reusesc s-o fac in ziua de azi. Ce sa fac eu cu 50 de lei castigati zilnic? Pai am spus ca-n cea mai proasta zi de la Preziosa castig 200 de lei, ceea ce e oricum MULT mai bine decat la orice alt job.

  Nu incerc sa condemn angajatorii pentru ca ofera salarii mici, dar din moment ce-n tara exista un minim obligatoriu, de ce sa se streseze ei sa ofere cu mult peste? Ei “respecta legea” si cam atat. Adica respecta ce e obligatoriu si rareori se cresc salariile.

  Le convine mai mult sa dea minimul, ca asa dau toti si pentru ei e mai putina bataie de cap. Pentru 50 de lei acum nici nu m-as mai ridica din pat, sincera sa fiu. Dar am lucrat si eu pe 50 de lei ziua. Acum, insa, n-as mai recurge la asa ceva, pentru ca in cele mai slabe zile la Preziosa am 200 de lei si-n cele mai buna am si 2000 de lei din videochat.

  In zilele obisnuite am peste 500 de lei castig din videochat

  In zilele obisnuite am 570 de lei din videochat, iar acesta vine ca si castig zilnic pe fiecare zi. Cand in cele mai slabute momente ale mele ca model de videochat tot castig de vreo 4 ori mai mult ca-n alta parte, crezi ca ma mai tenteaza sa incerc altceva ce nu e Preziosa Iasi? Nici in vise, job mai bun ca acesta nu mai gasesc nicaieri!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img