More
  AcasăHeyluxLa Heylux nu trebuie sa mai astept sfarsitul lunii pentru plata. Castig...

  La Heylux nu trebuie sa mai astept sfarsitul lunii pentru plata. Castig bani zilnic!

  De fiecare data cand ma gandeam ca trebuie sa primesc salariul, ma bucuram putin pe moment si dupa cateva zile de la plata, banii deja erau gata. Si cred ca acest lucru iti este comun si tie. Iar asteptarea… OH, nu mai zic de asteptare! Ca stai cate o luna sa astepti niste banuti acolo pentru care ai muncit pe branci. Asa ceva nu se intampla de cand lucrez la Heylux.

  De cand lucrez la Heylux Iasi, nu numai ca nu mai astept cate-o luna pentru bani, dar nici nu ma mai tem ca ii termin, pentru ca eu castig destul din videochat aici. Castig bani zilnic la Heylux, intre 300 si 800 de lei, iar pe langa faptul ca-i primesc la fiecare sfarsit de tura, stiu sigur ca n-am motiv sa ma tem ca nu-mi ajung banii.

  Heylux este foarte corect din toate punctele de vedere

  Plus ca ma bucur de corectitudine absoluta prin faptul ca la Heylux imi primesc fiecare leut castigat, nici nu se pune problema altfel. Ziua de plata e zi de plata la Heylux, iar banii mei castigati sunt banii mei.

  Chiar de la inceput mi s-a promis un comision de 50% din castiguri, cu posibilitatea de a ajunge la 80%, iar eu am fost si sunt platita pe baza acestui comision. Care este si el corect, de altfel. Atat cat mi s-a promis, atat primesc.

  Asta iubesc la Heylux, ca lucrez printre femei corecte, care ma respecta si ma si recompenseaza pe masura. Sau nu stiai ca la Heylux tot personalul este feminin? Exact, si e super sa lucrezi aici si sa fii stapana peste deciziile si alegerile tale. Eu, cel putin, sunt total libera la Heylux Iasi.

  Imi primesc toti banii castigati la studio si nu mai am griji

  Sunt libera sa castig bani, sa fac ce vreau eu si cand vreau eu. Nimeni nu vine sa ma deranjeze spunandu-mi ce sa fac asa ca la vechiul job in Iasi. Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi si nu-si permite sa faca lucruri din astea precum alti angajatori.

  Din toate punctele de vedere, a fost si este un studio corect si discret, care imi pune la dispozitie conditii de munca excelente, in care ma bucur de machiaj in fiecare zi, sedinte foto, training si cursuri, transport si asa mai departe. Si, dupa cum am mai spus, iubesc ca nu trebuie sa mai astept plata si castig bani zilnic la Heylux!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img