More
  AcasăPreziosaStudioul de videochat Preziosa e cel mai cool din Iasi

  Studioul de videochat Preziosa e cel mai cool din Iasi

  Pentru multa vreme am observat cum oamenii au intrat in discutii contradictorii pe tema videochatului, iar cand a venit vorba de Preziosa si de profesionalismul sau, nu am putut sa ma abtin sa nu ma implic. Facand abstractie ca Preziosa este cel mai serios studio de videochat din Iasi si atrage multa atentie asupra sa, am decis sa ma implic pentru ca si eu sunt un model de videochat de aici.

  Da, fac videochat la Preziosa Iasi si eu sunt cea care vede mai bine cum stau lucrurile in acest studio de videochat si care este adevarul despre acesta. Desigur, adevarul despre Preziosa s-ar putea sa nu surprinda pe multa lume. De fapt, sunt absolut sigura ca nu este adevarul la care se asteapta majoritatea oamenilor, dar macar este adevarul si atat.

  Ma bucur de avantajele pe care Preziosa le ofera zilnic

  Mie, cel putin, nu mi-a luat mult timp pana sa-mi dau seama de adevaratele avantaje de la Preziosa. Adica daca pana si din partea personalului (fetele care sunt angajate de Preziosa pe plan administrativ) primesc respect maxim si apreciere, care nu sunt obligate sa ma trateze atat de frumos, ce pot sa mai spun?

  E inevitabil sa nu te simti ca acasa la Preziosa, mai ales cand esti inconjurata de asemenea femei de treaba si dragute, care stiu cum sa te intampine si sa te respecte pentru ceea ce faci. In niciun moment in care am lucrat la Preziosa nu m-am simtit vreodata incomod sau altceva, ci ma simt tot mai atasata de acest studio de videochat din Iasi.

  De la conditiile de munca de aici, pana la castiguri si toate cele, Preziosa chiar este pe primul loc, si n-o consider doar eu, ci si statisticile. Ideea este ca n-am vazut vreodata model care sa fi lucrat la Preziosa si sa aiba vreo nemultumire de vreun fel.

  Orice femeie ar iubi un job in videochat la Preziosa

  Adevarul despre videochatul la Preziosa? Ei bine, adevarul este ca aici fetele (printre care si eu) sunt tratate precum niste printese. De la make-upul gratis de care ne bucuram zilnic, sedintele foto, accesoriile si pana la transportul si cazarea pe care ne-o ofera, Preziosa dovedeste ca nu poate fi invins de un alt studio si ca serviciile sale sunt la cel mai inalt standard.

  In plus, ce inseamna acest videochat? Inseamna stat pe internet, vorbit, glumit, cochetat si cam atat. Trebuie sa stii cum sa te joci cu cuvintele pentru a castiga bani la Preziosa. Si crede-ma, se castiga BANI! Cam intre 300 si 800 de lei zilnic, plus bonusuri saptamanale intre 300 si 2.500 de lei. Acestea da avantaje. Poate nu e mult, dar acesta este adevarul despre Preziosa Iasi: imi este o a doua casa.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img